• Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις «Το Φορτηγάκι της Αγάπης» για 25/2


  Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις «Το Φορτηγάκι της Αγάπης» για 25/2

  Παιδικές παραστάσεις 21/02/2018
  Η παράσταση συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά λόγω επιτυχίας. Ανεβαίνει υπό την Αιγίδα του ομίλου για την Unesco Πειραιώς και νήσων. Κάθε Κυριακή στις 12:30. Στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον. Η ιστορία μας, μιλάει για ένα φορτηγάκι που θέλει να αλλάξει και να γίνει τρένο. Σαν μόνη λύση για να μοιάσει στα τρένα, βρίσκει ότι θα πρέπει να κάνει ότι κάνουνε και αυτά. Ξεκινάει λοιπόν να κάνει μεγάλα ταξίδια, νομίζοντας ότι αυτός είναι ο δρόμος προς το όνειρό του, σε ένα μοναδικό ταξίδι χαράς, γνώσης και παιχνιδιού.

  Διαβάστε περοσσότερα
 • Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις «Το Μαγικό σεντούκι» για 25/2


  Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις «Το Μαγικό σεντούκι» για 25/2

  Παιδικές παραστάσεις 20/02/2018
  Στο Τεχνοχώρος Εργοτάξιον Διογένους 1, Άγιος Δημήτριος. Κάθε Κυριακή ώρα 14:30. Το Μαγικό σεντούκι είναι ένα διαδραστικό θεατρικό έργο και απευθύνεται σε παιδιά από παιδιά 3 ετών έως όλες τις τάξεις του Δημοτικού. Είναι ένα υπέροχο παραμύθι καθώς εγκαινιάζει τα παιδιά στον μαγικό κόσμο της γνώσης. ΓΙΑ ΝΑ ΛΆΒΕΤΕ ΜΈΡΟΣ ΚΆΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΆΤΩ:

  Διαβάστε περοσσότερα
 • Κερδίστε 3 προσκλήσεις (1+1 Δωρεάν) «Ο ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ 11 ΓΑΤΕΣ» στις 18/2


  Κερδίστε 3 προσκλήσεις (1+1 Δωρεάν) «Ο ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ 11 ΓΑΤΕΣ» στις 18/2

  Παιδικές παραστάσεις 14/02/2018
  Σε 3 τυχερούς(Με 1 εισιτήριο + 1 Δωρεάν) (10€ και για τα 2 άτομα) Στο Θέατρο Κνωσός. Κάθε Κυριακή ώρα 11:15. Το εκπληκτικό παραμύθι του Ιταλού συγγραφέα και ψυχολόγου Λουτσιάνο Μοράτι αφηγείται τις περιπέτειες 11 σκανταλιάριδων γάτων. Μέσα απο τα μάτια του Χιονάτου και του Μουσούδη, τις σκανδαλιές της Βούλας και της Λευκής και τις σοφές συμβουλές του γερο – Νώε, οι μικροί μας θεατές θα παρακολουθήσουν την πορεία τους απο την παιδική ηλικία ως την ωριμότητα.

  Διαβάστε περοσσότερα
 • Διαγωνισμός. 1 διπλή πρόσκληση «Μια ζαχαρένια συνταγή» στις 4/2


  Διαγωνισμός. 1 διπλή πρόσκληση «Μια ζαχαρένια συνταγή» στις 4/2

  Παιδικές παραστάσεις 30/01/2018
  Η νέα παραγωγή του θεάτρου Φούρνος «Μια ζαχαρένια συνταγή» που παίζεται κάθε Κυριακή στις 17:00. Μια παράσταση της Ελεάννας Σαντοριναίου βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Φωτεινής Κωνσταντοπούλου με πολύ χιούμορ και μουσική που δημιούργησε ο Χρήστος Θηβαίος . Μία παράσταση που θα ταξιδέψει στο Λονδίνο καλεσμένη από το Hellenic Center για 3 εμφανίσεις και τελεί υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στο πλαίσιο της εκστρατείας WithRefugees-www.WithRefugees.gr ΓΙΑ ΝΑ ΛΆΒΕΤΕ ΜΈΡΟΣ ΚΆΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΆΤΩ:

  Διαβάστε περοσσότερα
 • Κερδίστε προσκλήσεις 1+1 δώρο «Το Μαγικό σεντούκι» στις 21/1


  Κερδίστε προσκλήσεις 1+1 δώρο «Το Μαγικό σεντούκι» στις 21/1

  Παιδικές παραστάσεις 18/01/2018
  (θα δωθούν 3 προσκλήσεις 1+1 (δηλαδή με την αγορά ενός εισιτηρίου, δώρο άλλο ένα).)Στο Τεχνοχώρος Εργοτάξιον Διογένους 1, Άγιος Δημήτριος. Κάθε Κυριακή ώρα 14:30. Το Μαγικό σεντούκι είναι ένα διαδραστικό θεατρικό έργο και απευθύνεται σε παιδιά από παιδιά 3 ετών έως όλες τις τάξεις του Δημοτικού. Είναι ένα υπέροχο παραμύθι καθώς εγκαινιάζει τα παιδιά στον μαγικό κόσμο της γνώσης. ΓΙΑ ΝΑ ΛΆΒΕΤΕ ΜΈΡΟΣ ΚΆΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΆΤΩ:

  Διαβάστε περοσσότερα
 • Κερδίστε προσκλήσεις 1+1 δώρο ''Το Φορτηγάκι της Αγάπης'' για 21/1


  Κερδίστε προσκλήσεις 1+1 δώρο ''Το Φορτηγάκι της Αγάπης'' για 21/1

  Παιδικές παραστάσεις 18/01/2018
  θα δωθούν 3 προσκλήσεις 1+1 (δηλαδή με την αγορά ενός εισιτηρίου, δώρο άλλο ένα). Η παράσταση συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά λόγω επιτυχίας. Ανεβαίνει υπό την Αιγίδα του ομίλου για την Unesco Πειραιώς και νήσων. Κάθε Κυριακή στις 12:30. Στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον. Η ιστορία μας, μιλάει για ένα φορτηγάκι που θέλει να αλλάξει και να γίνει τρένο. Σαν μόνη λύση για να μοιάσει στα τρένα, βρίσκει ότι θα πρέπει να κάνει ότι κάνουνε και αυτά. Ξεκινάει λοιπόν να κάνει μεγάλα ταξίδια, νομίζοντας ότι αυτός είναι ο δρόμος προς το όνειρό του, σε ένα μοναδικό ταξίδι χαράς, γνώσης και παιχνιδιού. ΓΙΑ ΝΑ ΛΆΒΕΤΕ ΜΈΡΟΣ ΚΆΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΆΤΩ:

  Διαβάστε περοσσότερα
 • Κερδίστε 3 προσκλήσεις (1+1 Δωρεάν) «Ο ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ 11 ΓΑΤΕΣ» στις 21/1


  Κερδίστε 3 προσκλήσεις (1+1 Δωρεάν) «Ο ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ 11 ΓΑΤΕΣ» στις 21/1

  Παιδικές παραστάσεις 16/01/2018
  Σε 3 τυχερούς(Με 1 εισιτήριο + 1 Δωρεάν) (10€ και για τα 2 άτομα) Στο Θέατρο Κνωσός. Κάθε Κυριακή ώρα 11:15. Το εκπληκτικό παραμύθι του Ιταλού συγγραφέα και ψυχολόγου Λουτσιάνο Μοράτι αφηγείται τις περιπέτειες 11 σκανταλιάριδων γάτων. Μέσα απο τα μάτια του Χιονάτου και του Μουσούδη, τις σκανδαλιές της Βούλας και της Λευκής και τις σοφές συμβουλές του γερο – Νώε, οι μικροί μας θεατές θα παρακολουθήσουν την πορεία τους απο την παιδική ηλικία ως την ωριμότητα. Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 10 € ΓΙΑ ΝΑ ΛΆΒΕΤΕ ΜΈΡΟΣ ΚΆΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΆΤΩ:

  Διαβάστε περοσσότερα
 • ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ-Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ-ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΕΣΙΣ


  ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ-Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ-ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΕΣΙΣ

  Παιδικές παραστάσεις 09/01/2018
  Προς ενημερώσει των νικητών 7/1.. Η παιδική παράσταση '' Η Αλίκη στη Χώρα των Γευμάτων'' στο θέατρο Άνεσις δεν πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 07/01/18 και ώρα 12.00, λόγω έκτακτου προβλήματος υγείας ενός εκ των συντελεστών. προσκαλώ και παρακαλώ θερμά τους νικητές ότι μπορούν να κάνουν χρήση της πρόσκλησής τους

  Διαβάστε περοσσότερα
 • Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις «Η Αλίκη στη Χώρα των Γευμάτων» στις 7/1


  Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις «Η Αλίκη στη Χώρα των Γευμάτων» στις 7/1

  Παιδικές παραστάσεις 02/01/2018
  Στο θέατρο ΑΝΕΣΙΣ Κάθε Κυριακή στις 12:00 Τη λένε Αλίκη και δηλώνει σεφ. Τα φαγητά της, όμως, δεν τρώγονται με τίποτα. Όνειρό της είναι να κερδίσει το κορυφαίο βραβείο μαγειρικής… τον Χρυσό Τρίφτη!!! Σχολή δεν έχει βγάλει, πείρα δεν έχει, συνταγές δεν ξέρει, διαθέτει όμως πάθος για την κουζίνα και δίψα για γνώση! Ο Χρυσός Τρίφτης θα την βοηθήσει να τα καταφέρει; ΓΙΑ ΝΑ ΛΆΒΕΤΕ ΜΈΡΟΣ ΚΆΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΆΤΩ:

  Διαβάστε περοσσότερα
 • Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις «ΦΤΕΡΕΝΗ ΚΟΡΗ» 2/1


  Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις «ΦΤΕΡΕΝΗ ΚΟΡΗ» 2/1

  Παιδικές παραστάσεις 29/12/2017
  άπαικτο ελληνικό λαϊκό παραμύθι με μεσαιωνικές καταβολές, για μικρούς και μεγάλους. Θέατρο OLVIO Για 2 μόνο παραστάσεις Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 12:00 & Τρίτη 2 Ιανουαρίου στις 19:00 Μια σύγχρονη σκηνική ανάγνωση ενός παλαιού παραμυθιού Θέατρο, χορός, κινηματογραφική προβολή, μουσική, εικαστική τέχνη Από την Ομάδα Παραστατικών Τεχνών προΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΆΒΕΤΕ ΜΈΡΟΣ ΚΆΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΆΤΩ:

  Διαβάστε περοσσότερα

Σελίδα 1 από 9 | Αποτελέσματα 1 - 10 από 90
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page


Πιό πρόσφατα Posts