• -


  -

  Διάφορα 14/07/2020
  Ο Θοδωρής Αναγνωστόπουλος, science communicator, κοινωνικός επιχειρηματίας, public speaker, πρόεδρος και συν-ιδρυτής της SciCo έπειτα από την εκλογή του είναι και επίσημα ο πρώτος Έλληνας fellow του Ashoka. Του μεγαλύτερου δικτύου κοινωνικών επιχειρηματιών παγκοσμίως που εφαρμόζουν στην πράξη τις καινοτόμες ιδέες τους με στόχο την κοινωνική αλλαγή και την επίλυση κοινωνικών προβλημάτων.

  Διαβάστε περοσσότερα
 • -


  -

  Διάφορα 17/04/2020
  Επιθυμώντας να διακρίνουμε μια αχτίδα φωτός, εν μέσω αυτής της αιφνίδιας, για όλο τον κόσμο απομόνωσης, ας αφουγκραστούμε το μήνυμα των καιρών για βαθύ ..στοχασμό και μέσω της ενσυναίσθησης σε "διαδρομές" που θα πρέπει να "αγγίξουμε" τον συλλογικό νου...και εν τέλει το καλό ολόκληρης της ανθρωπότητας στην αληθινή του διάσταση, έτσι όπως πρεσβεύει η χριστιανική μας πίστη που δυστυχώς οι περισσότεροι το έχουμε "θυσιάσει" στο βωμό πρόσκαιρων και εν τέλει ανούσιων "λάφυρων".. υπερκέρδους και εξουσίας..Υπάρχει και η παραμελημένη πνευματική μας διάσταση.. η γενετήσια ουσία μας..που οδηγεί στην αληθινή ευτυχία.. Από καρδιάς ευχόμαστε στα μέλη και σ'ολόκληρο τον κόσμο, να έχετε υγεία ψυχή τε και σώματι και να σας περιβάλλει εφεξής η Αγάπη του Ιησού Χριστού μας, έτσι ώστε τα έργα και οι πράξεις σας, εφεξής να εμπεριέχουν Ευλογία και Θεία Χάρη.. Καλή Ανάσταση σε όλους.

  Διαβάστε περοσσότερα
 • Η Ψυχανάλυση συναντά την Τέχνη-Χωρισμός και απώλεια: Η Τρίτη συνάντηση στις 9/2 στο Ίδρυμα Β & Μ Θεοχαράκη


  Η Ψυχανάλυση συναντά την Τέχνη-Χωρισμός και απώλεια: Η Τρίτη συνάντηση στις 9/2 στο Ίδρυμα Β & Μ Θεοχαράκη

  Διάφορα 04/02/2019
  Με τρεις πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις συνεχίζεται ο κύκλος ομιλιών που διοργανώνουν οι εκδόσεις Πορφύρα σε συνεργασία με το Ίδρυμα Β & Μ Θεοχαράκη. Το Σάββατο 9/2 το βήμα θα μοιραστούν οι Όλγα Δούκα, Κωνσταντίνος Σπηλιώτης και Χρυσή Καριώτογλου.

  Διαβάστε περοσσότερα
 • ΘΕΜΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΥΖΗΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016-17


  ΘΕΜΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΥΖΗΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016-17

  Διάφορα 04/06/2017
  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θησκευμάτων, καθ΄όλη τη διάρκεια των πανελληνίων εξετάσεων (από 6 έως και 30 Ιουνίου 2017), η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Προγράμματος Αξιολόγησης του ΕΥΖΗΝ δεν θα είναι διαθέσιμη από το πρωί έως και τις 14:00 το μεσημέρι, για λόγους ασφαλείας και εμπιστευτικότητας.

  Διαβάστε περοσσότερα
 • Kalogritsas Insurance: Νέες προσφορές & νέο advertorial


  Kalogritsas Insurance: Νέες προσφορές & νέο advertorial

  Διάφορα 22/02/2017
  Οι προσφορές ισχύουν για αιτήσεις ασφάλισης που θα πραγματοποιηθούν έως 30/06, στο τέλος της ημέρας

  Διαβάστε περοσσότερα