• Οδηγός Συναισθηματικής Διαχείρισης Γονέων για την έναρξη του Σχολικού Έτους


  Οδηγός Συναισθηματικής Διαχείρισης Γονέων για την έναρξη του Σχολικού Έτους

  Διατροφή-Υγεία-Ομορφιά 16/09/2020
  Παρακάτω σας παραθέτουμε τον Οδηγό Συναισθηματικής Διαχείρισης για Γονείς με αφορμή με την έναρξη του σχολικού έτους. Σε κανονικές εποχές ένα δελτίο τύπου σαν και αυτό δεν θα ήταν απαραίτητο, αλλά δεν ζουμε σε κανονικές εποχές.

  Διαβάστε περοσσότερα
 • Ελληνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών: Αύξηση νοσούντων, λόγω του COVID-19


  Ελληνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών: Αύξηση νοσούντων, λόγω του COVID-19

  Διατροφή-Υγεία-Ομορφιά 14/09/2020
  Ακολουθεί τοποθέτηση της Δρ. Μαρίας Τσιάκα, Προέδρου του Ελληνικού Κέντρου Διατροφικών Διαταραχών για τις συνέπειες που έχει η πανδημία του COVID-19 στις διατροφικές συμπεριφορές, τόσο του γενικού πληθυσμού, όσο και στους ανθρώπους που βρίσκονται σε διαδικασία ανάρρωσης από τις διατροφικές διαταραχές.

  Διαβάστε περοσσότερα
 • -


  -

  Διατροφή-Υγεία-Ομορφιά 09/09/2020
  «Χίλια γομάρια», ήταν η κυρίαρχη ευχή του τρυγητού, από τα πολύ παλιά χρόνια στη Σάμο. Τότε, που το γομάρι ήταν ένα φορτίο 133 κιλών περίπου από λαχταριστό μοσχάτο σταφύλι, κομμένο με το «κατσούνι» (μαχαιράκι με ξύλινη λαβή και κυρτή λεπίδα) από όλο το χωριό που ξεχυνόταν «πουρνό-πουρνό» με γέλια και χαρές στις ορεινές πεζούλες ξερολιθιάς. Άλλες ευχές ήταν «τα μ’ σά θ’ κά σ» ή… «χίλιες ευχές να σ’ ακ’λουθάνι».

  Διαβάστε περοσσότερα
 • -


  -

  Διατροφή-Υγεία-Ομορφιά 19/08/2020
  Φέτος το καλοκαίρι ήταν αλλιώτικο, με επιβαλλόμενους περιορισμούς. Κι όμως... οι βραδιές του Αυγούστου που έχουν απομείνει, μπορεί και να καταφέρουν τελικά να μας αφήσουν μια γλυκιά επίγευση κι άρωμα ξεκούρασης. Στοιχεία που ταυτίζονται με τα σαμιώτικα κρασιά του Συνεταιρισμού της Σάμου, τα οποία φέρουν τη σφραγίδα ποιότητας του μικρόρωγου μοσχάτου.

  Διαβάστε περοσσότερα
 • -


  -

  Διατροφή-Υγεία-Ομορφιά 11/08/2020
  Αγαπητοί Συμπολίτες μας, Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικές βασικές οδηγίες συναισθηματικής διαχείρισης για το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2020. Σε κανονικές εποχές ένα δελτίο τύπου σαν και αυτό δεν θα ήταν απαραίτητο, αλλά δεν ζουμε σε κανονικές εποχές.

  Διαβάστε περοσσότερα
 • -


  -

  Διατροφή-Υγεία-Ομορφιά 21/07/2020
  Οινογαστρονομική εκδήλωση διοργανώθηκε στη Νάξο στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Mediterranean Cheese & Wine. Η επόμενη εκδήλωση θα διοργανωθεί στη Σάμο, εκτός απροόπτου, τον Αύγουστο.

  Διαβάστε περοσσότερα
 • -


  -

  Διατροφή-Υγεία-Ομορφιά 16/07/2020
  ΝΕΑ πρόταση για ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ COCKTAIL με το ροζέ ημίξηρο κρασί "Selana" του ΕΟΣ Σάμου.

  Διαβάστε περοσσότερα
 • -


  -

  Διατροφή-Υγεία-Ομορφιά 14/07/2020
  Ένα ξεχωριστό event οινογευσίας κρασιών του ΕΟΣ Σάμου σε συνδυασμό με menu degustation του ex. chef Ευάγγελου Μπιλιμπά_Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 στο Πυθαγόρειο Σάμου. Κέρασμα: Samos VIN Doux mojito

  Διαβάστε περοσσότερα
 • -


  -

  Διατροφή-Υγεία-Ομορφιά 07/07/2020
  Το υπέροχο vin de liqueur “Solera” του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού της Σάμου είναι, όπως μαρτυρά και το όνομά του, το παιδί του ήλιου και του σαμιακού αμπελώνα.

  Διαβάστε περοσσότερα
 • -


  -

  Διατροφή-Υγεία-Ομορφιά 27/06/2020
  Samos 1963: Ένα κρασί-σταθμός! 57 ολόκληρα χρόνια περίμενε σαν την «ωραία κοιμωμένη» το φιλί των οινολατρών που θα «ξυπνήσουν» τις μνήμες και τα αρώματα του σαμιακού αμπελώνα από μια χρονιά-σταθμό για το Mοσχάτο Σάμου !

  Διαβάστε περοσσότερα

Σελίδα 1 από 7 | Αποτελέσματα 1 - 10 από 68
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page