Ροδόμελο ένα ιδιαίτερο δώρο υψηλής εκτίμησης που μπορείτε να κάνετε στους αγαπημένους σας τις γιορτινές μέρες

img

Έρχονται γιορτινές μέρες και σίγουρα οι ανταλλαγές δώρων είναι κάτι συνηθισμένο και μας βοηθάει να δείξουμε την εκτίμησή μας στα πρόσωπα που αγαπάμε

Έρχονται γιορτινές μέρες και σίγουρα οι ανταλλαγές δώρων είναι κάτι συνηθισμένο και μας βοηθάει να δείξουμε την εκτίμησή μας στα πρόσωπα που αγαπάμε.

Έτσι σήμερα αποφασίσαμε να σας προτείνουμε ένα δώρο που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε από τα συνηθισμένα και ταυτόχρονα θα κάνει τα άτομα που θα το προσφέρετε να νιώσουν ότι είναι κάτι ξεχωριστό για σας.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο αρκετά, πέσαμε επάνω σε ένα προϊόν που μπορεί κάποιος να το χαρακτηρίσει άνετα και στολίδι.

arthro meli-1.jpg

Το Ροδόμελο με το Χρυσό 22 καρατίων από την σειρά “Amfipolis gold honey” της εταιρείας “Greece to you” είναι ένα βιολογικό ελληνικό superfood που περιέχει 100% βιολογικό ροδόμελο Exclusive 1ης βαθμίδας και βρώσιμο χρυσό 22 καρατιών. Εκτός από το γεγονός του χρυσού και όλων των ευεργετικών ιδιοτήτων που έχει, αξίζει να αναφερθούμε και στην ιδιαίτερη εμφάνιση που εκπέμπει κάτι πραγματικά αριστοκρατικό, αλλά και στην διεθνή καταξίωση που κατέχει.

To Rose gold honey 22k έχει κατακτήσει πρόσφατα το πρώτο παγκόσμιο βραβείο στην έκθεση βιολογικών προϊόντων και βιολογικών υπερτροφών στο Μαλμε της Σουηδίας κάνοντας για ακόμα μία φορά όλο τον κόσμο να αναγνωρίσει την ελληνική γη και να δείξει το πόσο ευλογημένη είναι.

vraveio3.jpg

Μπορείτε να δείτε όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του Ροδόμελου με τον χρυσό στην επίσημη σελίδα του όπως επίσης και να το παραγγείλετε βάζοντας απλά το τηλέφωνό σας και πληρώνοντας το αντικαταβολή χωρίς κανένα απολύτως επιπλέον κόστος.

Εμείς από την μεριά μας αυτό που μπορούμε να σας επιβεβαιώσουμε είναι ότι ο ενθουσιασμός αλλά και η έκπληξη που θα εισπράξετε από το συγκεκριμένο δώρο που θα κάνετε θα σας ανταμείψει στο μέγιστο.