Παραστάσεις Καραγκιόζη από την ομάδα Ανεμοδούρα στον Πολλοί-χώρο Αντάμα

img

Η ομάδα Ανεμοδούρα σας παρουσιάζει τις ιστορίες του λαϊκού μας ήρωα Καραγκιόζη, στον φιλόξενο Πολλοί-χώρο Αντάμα. Τις Κυριακές 9/2, 22/3, 26/4 και 10/5 ο αγαπημένος μας ξυπόλητος ήρωας μας καλεί να περάσουμε στιγμές γέλιου και χαράς! Κάθε φορά με νέο έργο. Με τις περιπέτειές του, προερχόμενες από το κλασικό ρεπερτόριο αλλά προσαρμοσμένες στο τώρα, θα μας ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους.

Κάθε φορά με νέο έργο.

Κυριακές 9 Φεβρουαρίου, 22 Μαρτίου, 26 Απριλίου και 10 Μαΐου 2020.
Ώρα: 11.30 π.μ.
Είσοδος: 7 ευρώ, 5 ευρώ μειωμένο (για 4 άτομα και πάνω, ανέργων, πολυτέκνων, φοιτητικό)
Ελεύθερη συνεισφορά για τα μέλη της
UNIMA HELLAS
ΠΟΛΛΟΙ-xώρος-ΑΝΤΑΜΑ, Κρέοντος 110, Σεπόλια (πλησίον σταθμού Μετρό)

Κρατήσεις-πληροφορίες: 6972146525 (Μπάμπης Κωστιδάκης)
anemodoura.events@gmail.com
polloihorosantama@gmail.com

Συντελεστές
Καραγκιοζοπαίχτης: Μπάμπης Κωστιδάκης
Φιγούρες - σκηνικά: Σταύρος Κωστιδάκης
Οργάνωση παραγωγής: Σοφία Χατζόγλου

---
…ο Καραγκιόζης

Μέσα από το μαγικό ταξίδι του θεάτρου σκιών, από το παιχνίδι του φωτός και της σκιάς ξεπήδησε και ο Καραγκιόζης, ο δικός μας λαϊκός ήρωας. Ο ξυπόλητος ήρωας, όπου πέρα από την βαθιά παράδοση που έχει και την ιστορία που κουβαλάει στην καμπούρα του, είναι πάντα ετοιμόλογος, αστείος, σκεπτόμενος, χωρατατζής μα και σαρκαστικός και γι' αυτό θα είναι πάντα επίκαιρος και οικείος. Μέσα στα χρόνια αντιμετωπίζει με εύθυμη φιλοσοφική διάθεση όσα πονούν την κοινωνία!

η ομάδα

Η ομάδα “Ανεμοδούρα” στεγάζει καλλιτεχνικές δράσεις, όπως παραστάσεις κουκλοθεάτρου, θεάτρου σκιών, μουσικές εκδηλώσεις, καλλιτεχνικά εργαστήρια κ.α. Είναι το πεδίο έκφρασης όπου συναντιούνται οι τέχνες αυτές, συνδυάζονται, αλληλεπιδρούν και κοινωνούν σκέψεις-εμπειρίες-συναισθήματα, προσκαλώντας και τα παιδιά στο μαγικό αυτό ταξίδι. Στο μαγικό αυτό παιχνίδι…