ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ «ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ 2019 – 2020»

img

εξαιτίας της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας χώρων διενέργειας συνεδριακών εκδηλώσεων στο σύνολο της Επικράτειας για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας

 Με  ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης αναβάλλεται η τελετή της 12ης Απονομής των Βραβείων «Προσωπικότητες 2019-2020», η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα 30 Μαρτίου και ώρα 19.00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά.                                                                                                                 

Η απόφαση αυτή ελήφθη για λόγους ευθύνης απέναντι στην ελληνική κοινωνία και σεβασμού των προληπτικών μέτρων δημόσιας υγείας έναντι του Κορονοϊού COVID 19, και ιδιαίτερα λόγω της Υπουργικής Απόφασης 726/8-3-2020 σύμφωνα με την οποία επιβάλλεται «προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας χώρων διενέργειας συνεδριακών εκδηλώσεων στο σύνολο της Επικράτειας από 9.3.2020 έως και 5.4.2020».


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα και πάντοτε σε συνάρτηση με τις εξελίξεις στο μέτωπο της δημόσιας υγείας.


Σας ευχαριστούμε θερμά και ζητάμε την κατανόηση όλων όσοι εμπλέκονται και συμμετέχουν στην εκδήλωση μας.

 

Εκ μέρους της  Ακαδημίας  Ελληνικών Βραβείων Τέχνης

           

Ο Πρόεδρος                                             Ο Γενικός  Διευθυντής   Δημήτριος Μουζακίτης                    Κωνσταντίνος Μπουρλετίδης   Έκδοτης – Δημοσιογράφος      Διοικητ. Στέλεχος Παν/μίου Αθηνών