-

img

Παραμένουμε ανοιχτά μέχρι και την Κυριακή 15/3. Οι γενικές οδηγίες που έχουν δοθεί αφορούν όλους μας και η ατομική ευθύνη είναι σε αυτές τις στιγμές επιτακτική ανάγκη.

Εαν κάποιος είναι αδιάθετος είναι απαραίτητο να μείνει σπίτι.
Θα φροντίσουμε από πλευράς μας να κάνουμε ευχάριστη την παραμονή σας με ζωντανή αναμετάδοση μέσα από την σελίδα μας στο facebook.
Για όσους θελήσουν να βγουν να γνωρίζουν ότι ο χώρος μας αερίζεται επαρκώς και έχουμε αραιώσει τις θέσεις.
Εμας το σπίτι μας είναι η μουσική και η οικογένεια μας οι φίλοι της.


Σε περίπτωση που δοθεί νεώτερη οδηγία από τον Οργανισμό Δημόσιας Υγείας θα ισχύσει άμεσα χωρίς άλλη ειδοποίηση.

 

The Zoo

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/03 22:30 

Γιώργος Κουτσικούλης - κιθάρα
Βαγγέλης Κοτσάμπασης - τύμπανα
Μιχάλης Κατσαρός - organ
Alexandros Affolter - φωνή


Τα λόγια περιττεύουν και η χαρά είναι μεγάλη και διάχυτη σε ένα ανεπανάληπτο αφιέρωμα ενός από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της soul, jazz. Έχει χαρακτηριστεί ως ο πιο σημαντικός jazz κιθαρίστας παρόλο που η καριέρα του είναι κυρίως ως τραγουδιστής. Ο λόγος για τον George Benson. Με επιτυχίες όπως τα On Broadway, This Masquerade, Breezin' .Ο Αλέξανδρος Affolter θα ερμηνεύσει κάποια απ' τα πιο γνωστά κομμάτια του, καθώς και διασκευές και επανεκτελέσεις που έχει τραγουδήσει σε σπουδαίες συνθέσεις της εποχής του αμερικανικού μιούζικαλ και ο Γιώργος Κουτσικούλης θα συνοδεύσει αναλαμβάνοντας το έργο της κιθάρας. Μαζί τους θα είναι οι Μιχάλης Κατσαρός στο organ και ο Βαγγέλης Κοτσάμπασης στα τύμπανα.
Α Ζώνη 15€
Β Ζώνη 12€
Γ Ζώνη (Περιορισμένης Ορατότητας) 10€
Φοιτητές, άνεργοι, σπουδαστές σε ωδεία: 8€
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 6745375 - 690 895 3101 (μετά τις 13:00)
 

ΣΑΒΒΑΤΟ 14/03 22:30 

O χαρισματικός τρομπετίστας και συνθέτης Ανδρέας Πολυζωγόπουλος επιστρέφει στο The Zoo το Σάββατο 14 Μαρτίου για ένα special live στο οποίο θα παρουσιάσει παλαιότερες, νεότερες αλλά και ολοκαίνουργιες προσωπικές του συνθέσεις με ένα μοναδικό line up μουσικών, με τους οποίους εμφανίζεται για πρώτη φορά σαν σύνολο!
Ο εγκατεστημένος στις Βρυξέλλες Έλληνας τρομπετίστας με το μοναδικό ηχόχρωμα, συμπράττει με τους Σπύρο Μάνεση (πιάνο), Κώστα Κωνσταντίνου (κοντραμπάσο) και Νίκο Σιδηροκαστρίτη (τύμπανα) σε μια special συνάντηση επί σκηνής, όπου καθένας από τους κορυφαίους μουσικούς που συμμετέχουν, καταθέτει την προσωπική του σφραγίδα στις συνθέσεις του Ανδρέα Πολυζωγόπουλου, δικαιώνοντας και την «ονομασία» του κουαρτέτου.
Είσοδος 10€
Φοιτητές, άνεργοι, σπουδαστές σε ωδεία: 8€
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 6745375 - 690 895 3101 (μετά τις 13:00)
 

ΚΥΡΙΑΚΗ 15/03 21:30 

Η Λουκία Παλαιολόγου και ο Γρηγόρης Ντάνης είναι ντουέτο που μετράει πολλά χρόνια στο χώρο της ελληνικής τζαζ. Το ρεπερτόριό τους περιλαμβάνει γνωστές πτυχές της βραζιλιάνικης τζαζ και τζαζ στάνταρτ. Σε αυτή την εμφάνιση όμως σχηματίζουν ένα δυναμικό τρίο με τον εξαιρετικό φλαουτίστα Λεωνίδα Σαραντόπουλο, φτιάχνοντας καινούργια παλέτα ηχοχρωμάτων στο ρεπερτόριό τους. Λυρικότητα, ρυθμός και άφθονο αυτοσχεδιαστικό παιχνίδι από τρεις ιδιαίτερους μουσικούς.
 
Είσοδος 10€
Φοιτητές, άνεργοι, σπουδαστές σε ωδεία: 8€
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 6745375 - 690 895 3101 (μετά τις 13:00)