Διαγωνιζόμενος του The Voice συγγενής του The Bachelor Παναγιώτη Βασιλάκου

img

Σε σχόλια αναρτήσεων στα social media άμεσου συγγενή του Παναγιώτη Βασιλάκου μας δημιουργήθηκε έντονη απορία, αφού όλα υποδείκνυαν συγγενική σχέση με τον Σταύρο Κρητικό, ο οποίος διαγωνίζεται στο THE VOICE of Greece με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Ζητήσαμε διευκρινήσεις από το συγγενικό περίγυρο τους και μάλιστα επιβεβαιώσαμε, ότι οι δύο άνδρες όντως είναι συγγενείς εξ αγχιστείας. Όπως ενημερωθήκαμε η θεία του Βασιλάκου είναι παντρεμένη με τoν θείo του Σταύρου Κρητικού. 

Πολλά γνωρίζουμε για το περιζήτητο τέως(?) εργένη Παναγιώτη Βασιλάκο, ας μάθουμε περισσότερα για τον Σταύρο Κρητικό, ο οποίος μας εξέπληξε με την ερμηνεία και την αμεσότητά του στη φάση των #blinds του THE VOICE.

Ο Σταύρος Κρητικός κατάγεται από Θεσσαλονίκη. Τραγουδάει επαγγελματικά από τα 16 του παράλληλα με το σχολείο και αργότερα με τις σπουδές του. Είναι 28 ετών, καθηγητής κιθάρας και Αγγλικών, μοντέλο στο πρακτορείο TOP CLASS INTERNATIONAL model agency και αυτόν τον καιρό bachelor επίσης. Ανακαλύψαμε το instagram λογαριασμό του #stavros_kritikos_official και εκεί διαπιστώσαμε ότι είναι φιλόζωος, έχει μάλιστα 3 σκυλιά και αγαπάει τη θάλασσα και τη φύση.

Φιλικοί του κύκλοι μας παρουσιάζουν έναν καλλιτέχνη χαμηλών τόνων ,που μεταλλάσσεται πάνω στη σκηνή  και που εκεί επάνω καταφέρνει να απογειώσει ερμηνευτικά και ενεργειακά το κοινό του, κάτι που προ εποχή κορονοϊού τον έκανε από τα πιο επιτυχημένα live της Βορείου Ελλάδος. Γράφει στίχους και μουσική, κάνει δικές του παραγωγές και έχει μεγάλη αδυναμία στον παππού του από τον οποίο κληρονόμησε το μουσικό χάρισμα. Ακούει από όλα τα είδη της μουσικής με αδυναμία στις μπαλάντες.

Αναμένουμε τη συμμετοχή του στα #knockouts του  THE VOICE of Greece και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του.