Δοκιμαστής Ναργιλέ ίσως το καλύτερο επάγγελμα στον κόσμο με τεράστια αμοιβή

img

Δυστυχώς οι μέρες της καραντίνας έκανε πολλούς Έλληνες να ψάχνουν τρόπους για να ξεχνιούνται από τα καθημερινά τους προβλήματα. Κατά περιόδους έχουμε δει να βγαίνουν διάφορες λύσεις που αφορούν το κάπνισμa και να παρουσιάζονται μάλιστα και ως λιγότερο βλαβερές για την υγεία τους.

Ένα επάγγελμα που δεν γνωρίζαμε καν ότι υπάρχει και μάλιστα από τα πιο αμειβόμενα στον κόσμο είναι αυτό του δοκιμαστή Ναργιλέ. Ο Peter Smiley ζει στo Tucson της Αριζόνας και δηλώνει έσοδα περισσότερα από 800.000 ετησίως με επάγγελμα δοκιμαστής ναργιλέ.

Το εντυπωσιακό είναι ότι έχει δοκιμάσει περισσότερου από 4.000 διαφορετικούς ναργιλέδες εδώ και 30 χρόνια που ασχολείται με την μόνη μορφή υγιούς καπνίσματος. Μάλιστα ο Mr Smiley που είναι γνωστός στον χώρο τον ναργιλόφιλων παγκοσμίως έχει ξεχωρίσει κάποιους ναργιλέδες και έχει κάνει ένα τοπ 5 ναργιλέδων που θα τους πρότεινε σε όλους όσους θέλουν να απασχοληθούν με αυτό ο χόμπι.

Η αλήθεια είναι ότι μέσα από την λίστα του μόνο έναν μπορέσαμε να βρούμε στην χώρα μας ενώ οι υπόλοιποι εκτός του ότι δεν υπήρχαν κάν σαν εταιρείες στην Ελλάδα οι τιμές του ξεπερνούσαν τα 800 και 900 ευρώ.

Για όσους θέλουν να δουν το βραβευμένο ναργιλές και να τον παραγγείλουν μπορούν να το κάνουν από εδώ.

Ωστόσο ο τρίτος στην λίστα του Mr Smiley, υπάρχει στην χώρα μας και κατέχει μάλιστα και αρκετά διεθνή βραβεία αλλά και είναι σε μία τιμή αρκετά συμφέρουσα. Ο ναργιλές Alpha Hookah X κοστίζει μαζί με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα, καρβουνιέρα, καρβουνάκια, caloud και Funnel Μπολ όλο μαζί το κόστος στα 190 ευρώ σε τιμή προσφοράς.

Στην Ελλάδα κατά την περίοδο της καραντίνας έχει αυξηθεί κατά 2000% η ενοικίαση ναργιλέ από κόστη που ξεκινούν στα 20 ευρώ και μπορούν να φτάσουν εώς και στα 300 ευρώ για μία ώρα. Ο συγκεκριμένος ναργιλές ενοικιάζεται μάλιστα από κάποια καταστήματα με υπηρεσία ντελίβερι έναντι 80 ευρώ τις 3 ώρες...

Για όσους θέλουν να δουν το βραβευμένο ναργιλές και να τον παραγγείλουν μπορούν να το κάνουν από εδώ.

Crazy Napo