Εκδόσεις Ιβίσκος & Public - Live παρουσίαση στις 4/3 του βιβλίου "Θεραπεύοντας την Ψυχή"

img

Οι εκδόσεις Ιβίσκος σε συνεργασία με το Public σας παρουσιάζουν ένα βιβλίο-διαμάντι στον χώρο της ψυχολογίας, το «Θεραπεύοντας την Ψυχή».

Τα σκληρά αληθινά περιστατικά ψυχανάλυσης που κόβουν την ανάσα σε κάθε κεφάλαιο, λειτουργούν σαν καθρέφτης της ψυχής, δίνοντας φως στις πιο αθέατες πτυχές του εαυτού σας.

Οι εκδόσεις Ιβίσκος και το Public παρουσιάζουν το βιβλίο «Θεραπεύοντας την ψυχή» του διασημότερου ψυχαναλυτή της Λατινικής Αμερικής, Γκαμπριέλ Ρολόν, την Πέμπτη 4/3 στις 19:00. Όσοι έχουν αγαπήσει τα βιβλία του Ίρβιν Γιάλομ θα λατρέψουν τον Γκαμπριέλ Ρολόν, που με πολύ άμεσο, παραστατικό και γλαφυρό τρόπο περιγράφει αληθινές ιστορίες ασθενών του και τον τρόπο που μέσα από τη θεραπευτική διαδικασία οδηγήθηκαν στην προσωπική τους αλήθεια και λύτρωση.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Δημήτρης Μπουραντάς, Πρύτανης Νew York College και συγγραφέας

Δημήτρης Φλαμούρης, συγγραφέας και Coach Θετικής Ψυχολογίας

Κυριακή Χαριτάκη, δημοσιογράφος. H Κυριακή Χαριτάκη είναι ιδρύτρια της ιστοσελίδας Singleparent.gr και θα καταθέσει την προσωπική της μαρτυρία για θέμα συναφές με μία από τις ιστορίες του βιβλίου.

Συντονίζει η Βίκυ Κάουλα

Θέματα με τα οποία καταπιάνεται σε αυτό το βιβλίο είναι η αγωνία, οι φόβοι, η αμφισβήτηση της σεξουαλικότητας, η κακοποίηση, οι οικογενειακοί δεσμοί, οι συναισθηματικοί συσχετισμοί, η δουλειά, ο έρωτας και η απουσία του, οι εθισμοί, ο χρόνος που περνάει και η μοναξιά.

img

Για να παρακολουθήσετε αυτή την μοναδική παρουσίαση μπορείτε να κάνετε τα εξής:

ή

ή

  • Ανοίχτε το link του event https://fb.me/e/gv8I5mu3R που θα γίνει και εκεί η μετάδοση και πατήστε "Θα πάτε"

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 25€

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση

Follow us