Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ “THE VOICE OF GREECE” ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟ “ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ ΟΡΑΣΕΩΣ”

img

ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΣΠΑΝΙΑΣ ΝΟΣΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο μεγάλος τελικός του «The Voice of Greece» ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής και το τηλεοπτικό κοινό ανέδειξε την Ιωάννα Γεωργακοπούλου ως τη μεγάλη νικήτρια.

Οι 9 φιναλίστ χάρισαν μοναδικές ερμηνείες που ξεχώρισαν αλλά και συγκίνησαν τους coaches εκ των οποίων όμως 4 πέρασαν στον ημιτελικό: Η Ειρήνη Περικλέους από τον Σάκη Ρουβά, η Ιωάννα Γεωργακοπούλου και η Αλεξάνδρα Σιετή από την Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Νταλάκας με τον Πάνο Μουζουράκη. Οι τέσσερις παίκτες διαγωνίστηκαν ξανά και ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος ψηφοφορίας που θα έκρινε το νικητή. Στην τελική δυάδα βρέθηκαν η Αλεξάνδρα κι η Ιωάννα με τη δεύτερη να κερδίζει τελικά το τηλεοπτικό κοινό και την πρώτη θέση.

Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου ερμήνευσε μοναδικά το It's a man's man's world αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα και κερδίζοντας το χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο. Η 19χρονη νικήτρια είχε μαγέψει από την πρώτη της εμφάνιση τους κριτές με τη φωνή της, αλλά και είχε συγκινήσει με την προσωπική της ιστορία.

Η όμορφη Ιωάννα πάσχει από τη νόσο του Στάργκαρντ (Stargardt ή Stargardts) η οποία αποτελεί την πιο συχνή μορφή κληρονομικής δυστροφίας και εκφύλισης της ωχράς κηλίδας του οφθαλμού. Τυφλά σημεία, θολερότητα, απώλεια της αντίληψης του βάθους, μειωμένη αντίληψη των χρωμάτων και δυσκολία προσαρμογής σε χαμηλό φωτισμό είναι μερικά από τα συμπτώματα που περιγράφουν οι ασθενείς της νόσου του Στάργκαρντ.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια προσπαθεί να αναστρέψει την εξέλιξη αυτής της ανίατης νόσου μέσω του Ιατρικού Βελονισμού στο “Ινστιτούτου Ιατρικού Βελονισμού Οράσεως”. Ο Βελονισμός που της ασκείται από εξειδικευμένους Ιατρούς Βελονιστές έχει αποδειχθεί ότι όχι μόνο αναστρέφει αλλά και βελτιώνει την οπτική οξύτητα δρώντας κατά κύριο λόγο στην Ωχρά Κηλίδα του οφθαλμού και λιγότερο στον υπόλοιπο αμφιβληστροειδή χιτώνα του. Ο λόγος που  αυτό  συμβαίνει, είναι ότι δια μέσου του Βελονισμού επιτυγχάνεται η βέλτιστη αιμάτωση καθώς και η περισσότερο ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του νευρικού ιστού τοπικά.

Στο ακόλουθο βίντεο περιγράφει τα ήδη πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα της θεραπείας της

https://www.youtube.com/watch?v=N9AzfErlBGA

Tο Ινστιτούτο Ιατρικού Βελονισμού είναι ένα σύγχρονο ιατρείο αφιερωμένο σε σοβαρές και δυσίατες παθήσεις όπως αυτές της όρασης (εκφύλιση ωχράς κηλίδας, νόσος του Σταργκαρντ, μελαγχρωστική αμφιβληστροειδοπάθεια, γλαύκωμα, στραβισμός, ξηροφθαλμία). Παθήσεις στις οποίες ο βελονισμός μπορεί να έχει ευεργετικά αποτελέσματα είναι οι οσφυαλγίες και οι ισχιαλγίες, ορισμένες γυναικολογικές διαταραχές, οι εμβοές, οι ημικρανίες, η κατάθλιψη, η ενδομητρίωση και η υπογονιμότητα. Θετικά είναι επίσης τα αποτελέσματα του στην θεραπεία ενάντια στο κάπνισμα, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και στο αδυνάτισμα.

Το Ινστιτούτο Ιατρικού Βελονισμού βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και στεγάζεται σε έναν καλαίσθητο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τις ανάγκες των ασθενών, στον 5ο όροφο του Cosmos Center, στα γραφεία 536, 537 και 538 επί της Λεωφόρου Κηφισίας 125-127 (Αμπελόκηποι).

Ινστιτούτο Ιατρικού Βελονισμού Οράσεως
Λεωφόρος Κηφισίας 125-127
115 24 Αμπελόκηποι – Αθήνα (Σταθμός Μετρό – “ΠΑΝΟΡΜΟΥ”)
Cosmos Center, Γραφεία 536-538
T: +30 210 6910401
E: [email protected]
Website: https://orasisac.com/el/iatrikos-velonismos-oraseos/
Instagram: https://www.instagram.com/orasis_ac/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOzHJRISXKPiST9SW_yQdMQ
Facebook: https://www.facebook.com/orasisac