Self Confidence Bootcamp με τη Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου

img

6 εβδομάδες για ακλόνητη αυτοπεποίθηση

Τι είναι πια αυτή η περιβόητη αυτοπεποίθηση; Και γιατί είναι τόσο σημαντική για κάθε κομμάτι της προσωπικής και επαγγελματικής μας ζωής; Γεννιόμαστε με αυτή; Κάποιοι την έχουν ως «προίκα» και άλλοι είναι καταδικασμένοι να υπολείπονται;

Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, επιστρατεύει όλα τα επιστημονικά δεδομένα και την εμπειρία ετών που διαθέτει και λέει με σιγουριά: Η αυτοπεποίθηση χτίζεται.

Αν δεν αισθάνεστε «αρκετά καλός», αν φοβάστε να ρισκάρετε, ανέχεστε δυσλειτουργικές σχέσεις στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή, αν φοβάστε την απόρριψη, αν πιστεύετε ότι δεν δικαιούστε ό,τι οι άλλοι, αν οι αλλαγές σας φέρνουν αμφιβολία και αυτή με τη σειρά της, άγχος και στασιμότητα, τότε το εντατικό Self Condifence Bootcamp που έχει σχεδιάσει η κορυφαία life coach και business expert, Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου είναι σίγουρα για εσάς!
Με τη σωστή καθοδήγηση θα δείτε πως σε 6 μόλις εβδομάδες θα καταφέρετε να δείτε κατάματα πως η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας, η πιο δυνατή, αποφασιστική και πιο ευτυχισμένη, υπάρχει! Αρκεί να την αφήσετε να ανθίσει και να την θωρακίσετε.

SAVE THE DATE


Bootcamp Αυτοπεποίθησης

Εντατικό online πρόγραμμα

Με την υπογραφή της Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου

 

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 19 Απριλίου-28 Μαΐου

Κόστος: 385 ευρώ

Εγγραφές στο: mallerou.mykajabi.com

 

Σ’ αυτές τις 6 εβδομάδες θα μάθετε πώς να…

εκτίθεστε σε κόσμο άφοβα.

διεκδικείτε.

συνεχίσετε να έχετε πίστη στον εαυτό σας, ακόμη κι αν δεν φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

εκτιμάτε τις αρετές σας.

νιώθετε επιτυχημένοι και χαρούμενοι χωρίς ενοχές.

χτίσετε ένα σωστό σύστημα υποστήριξης.

απελευθερώσετε τη δύναμη του εσωτερικού σας κουράγιου.

εκτιμήσετε τις μοναδικές σας ιδιότητες.

νιώθετε καλά με τον εαυτό σας.

έχετε καθαρή σκέψη.

δράτε παρά τους φόβους σας.
νιώθετε επιτυχημένοι και χαρούμενοι.

 

Κάθε εβδομάδα θα λαμβάνετε στο Inbox σας:

 

  • Ένα βίντεο, αποκλειστικά φτιαγμένο για τις ανάγκες του Bootcamp. Σ’ αυτό, η Δρ. Μαλλέρου θα εξηγεί, με το δικό της χαρισματικό ύφος, τη θεματολογία της εβδομάδας, αναλύοντας βαθιές και περίπλοκες έννοιες με απλό και πρακτικό τρόπο.
  • Ένα κεφάλαιο από το Βιβλίο Εργασίας που περιέχει θεωρία και πρακτικές ασκήσεις.
  • Μια πρόκληση που θα πρέπει να πραγματοποιήσετε μέσα στην εβδομάδα και να την κοινοποιήσετε μέσα στο αποκλειστικό κλειστό Facebook group.

Το πρόγραμμα, επίσης, περιλαμβάνει 4 διαδικτυακές ομαδικές συνεδρίες (60’ η καθεμία) με την Δρ. Μαλλέρου, όπου θα έχετε την ευκαιρία να ρωτήσετε οτιδήποτε θέλετε και bonus 3 κεφάλαια από το best seller βιβλίο της Νάνσυ: «Καλύτερα Γίνεται», καθώς και επιλεγμένη λίστα από video, τα οποία σχετίζονται με την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης.

 

Η ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ

Η Thought Leader Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου έχει πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας, Master σε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διδακτορικό στις συνεργατικές στρατηγικές. Έχει πτυχίο Coaching από το CoachU κι έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Life Style Management από το Harvard Medical School-Dept. of Continuous Education. Εξαιρετικά έμπειρη Coach, ιδρύτρια της Life Clinic Group και ανάμεσα στους πρωτοπόρους του Coaching στην Ελλάδα. Έχει την πατρότητα του όρου «Εσωκεντρισμός©», ο οποίος αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της και διέπει την μεθοδολογίας της στο Coaching. Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Καλύτερα Γίνεται» και «Ανταγωνιστές, συνεργαστείτε!». Πρόσφατα της απονεμήθηκε, από το Women Economic Forum, το βραβείο “Iconic Women Creating a Better World for All” (Μάρτιος 2020, Κάιρο).
Έχει 14 χρόνια εμπειρίας στα πολύ απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα πολυεθνικών εταιρειών σαν στέλεχος Επικοινωνίας και έχει διδάξει Μάρκετινγκ κι επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για περισσότερο από μία δεκαετία.