Όλγα Βενέτη Με τα μάτια μου ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

img

«ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Κυριακή 29 Αυγούστου στις 21:00 ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Φεστιβάλ «Διονύσια 2021» Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου στις 21:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ 

Η Περιφέρεια Αττικής παρουσιάζει με δύο συναυλίες την Όλγα Βενέτη ,την ερμηνεύτρια με την αισθαντική φωνή και  την αξεπέραστη ερμηνευτική δεινότητα  την Κυριακή 29 Αυγούστου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» και την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό Θέατρο Διονύσου.

Η αισθαντική φωνή της Όλγας Βενέτη αποκτά άλλη διάσταση, ερμηνεύοντας εμβληματικούς ξένους και έλληνες συνθέτες όπως Σουγιούλ ,Γιαννίδη, Μουζάκη αλλά και Σπανό, Χατζηνάσιο, Νικολόπουλο και Κραουνάκη.

Κομμάτια που έχουμε αγαπήσει, τραγουδήσει και που έχουν συνοδεύσει τις πιο ωραίες στιγμές της ζωής μας από σπουδαίους ερμηνευτές και ερμηνεύτριες παγκόσμιου βεληνεκούς όπως Edith Piaf, Dalida, Charles Aznavour κ.α.

Ανάμεσα σ΄αυτές τις ανυπέρβλητες μελωδίες θα ακουστεί το τραγούδι «Θα είμαι μαζί σου» του Χρήστου Νικολόπουλου, μια χρυσή συνεργασία της Όλγα Βενέτη με το συνθέτη των μεγάλων και αξεπέραστων επιτυχιών σε στίχους Χρήστου Προμοίρα.

Παίζουν οι μουσικοί: Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου στο πιάνο, Διονύσης Αγαλιανός στην τρομπέτα, Βαγγέλης Ζωγράφος στο μπάσο και Παναγιώτης Κολιαβασίλης(ντραμς).

Ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα με την Όλγα Βενέτη που θα κάνει τις δυο έναστρες καλοκαιρινές βραδιές ακόμα πιο φωτεινές και ξεχωριστές.

Info:

Είσοδος ελεύθερη

-Δημοτικό Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»

 Δήμος Αχαρνών

 Κυριακή 29 Αυγούστου

 Ώρα έναρξης: 21:00

Για κρατήσεις θέσεων:

Τηλεφωνική προκράτηση στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αχαρνών - ΔΗΚΕΑ

Ώρες 09:00-14:00 στο 2102478507 | 6936013476

-Ανοιχτό Θέατρο Διονύσου

Λεωφόρος Διονύσου-Παλαιός Σταθμός Τρένου

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου

Ώρα έναρξης: 21:00      

Οι θεατές μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια εισόδου από το dionysiafest.gr

Ηλεκτρονική προκράτηση στη διεύθυνση https://dionysiafest.gr/event/veneti/