Καλώς ήλθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα 24home.gr 1 + 1 Δώρο

img

Η προσφορά 1+1 Δώρο, ισχύει για κάθε μήνα, το πρώτο 10ήμερο και θα ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν έως τις 10 του μηνός στις 10:00. Το 24home.gr ανήκει στην εταιρία Αφοί Κων Κακαβογιάννη O.E. με έδρα το Περιστέρι στην οδό Χερσονήσου 33. Στόχος του 24home.gr είναι να προσφέρει στους επισκέπτες του τα καλύτερα προϊόντα για το σπίτι τους σε ανταγωνιστικές τιμές.

Από το 1979 που ιδρύθηκε η εταιρία μας  έχουμε κατασκευάσει και διακοσμήσει εκατοντάδες σπίτια πάντα με έμφαση στην ποιότητα και με μοναδικό κριτήριο να γίνουν ιδανικοί χώροι για μία καλύτερη ποιότητα ζωής.
 
Με γνώμονα την αγάπη για τη δουλειά μας και τη θέληση μας να βελτιώσουμε  την καθημερινότητα των πελατών μας αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα 24home.gr  προσφέροντας  στους επισκέπτες μας μία πλήρη γκάμα προϊόντων για το σπίτι τους. Στόχος μας είναι να μπορείτε μέσα από το 24home.gr 24 ώρες την ημέρα  να βρείτε τα πάντα για το σπίτι σας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και με την καλύτερη ποιότητα.
 
Προτεραιότητα μας είναι να αντιμετωπίζουμε τον κάθε ένα πελάτη ξεχωριστά με σεβασμό στις επιθυμίες και τις ανάγκες  του με πολύ προσεκτική επιλογή προϊόντων .
 
Για εμάς η γνώμη σας μετράει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, γιαυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μοιραστούμε τις ανησυχίες, τις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς σας είτε για τη σελίδα είτε για τα προϊόντα. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι και είστε οι μόνοι που μπορείτε να μας βοηθήσετε.

Η προσφορά 1+1 Δώρο, θα ενεργοποιείται κάθε μήνα, το πρώτο 10ήμερο και θα ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν έως τις 10 του μηνός στις 10:00.μμ

Τι περιλαμβάνει η προσφορά: Δείτε το link εδώ