Προσκλήσεις για την ψηφιακή ταινία «Τιτάνες στην Εποχή των Παγετώνων»

img

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 2 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ψηφιακή ταινία «Τιτάνες στην Εποχή των Παγετώνων» H νέα ψηφιακή ταινία στη «Θόλο» του «Ελληνικού Κόσμου» με την πρωτοποριακή τεχνολογία 3D Vision Infitec για Κυριακή 29/5 στις 16:00

Ο Διαγωνισμός λήγει αυστηρά μέχρι την Παρασκευή 27/5 στης 20.00 και η νικητές θα ενημερωθούν με μήνυμα της ίδιας ημέρας.. μετά την ανάρτηση τον ονομάτων θα σας ζητηθεί επιβεβαιώσει ότι θα πάτε..Σας ευχαριστώ! 

ΓΙΑ ΝΑ ΛΆΒΕΤΕ ΜΈΡΟΣ ΚΆΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΆΤΩ:. 1) Κοινοποιήστε και δηλώστε ότι σας αρέσει η σελίδα μας.. https://www.facebook.com/Theatrocinefilgr- 1130944696957010/… 2) Κοινοποιήστε τον διαγωνισμό 3) Γράψτε από κάτω εκεί που λέει ( σχολιάστε ) το ονοματεπώνυμο σας και την ημέρα που θέλετε.. 
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα προβάλλεται μία ψηφιακή ταινία Θόλου με στερεοσκοπική προβολή 3D Vision, τεχνολογίας Infitec®, που επιτρέπει στερεοσκοπική προβολή στο σύνολο της επιφάνειας της Θόλου. Τα υψηλού κόστους γυαλιά Infitec® που ρησιμοποιούνται στην προβολή αυτή, σε αντίθεση με τα γυαλιά στον κινηματογράφο, διαχωρίζουν το σύνολο του χρωματικού φάσματος σε απειροελάχιστα τμήματα συχνοτήτων με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν χρωματικές αλλοιώσεις και η ακρίβεια αυτή στο χρώμα να προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία εμβύθισης. Η νέα ταινία Θόλου «Τιτάνες στην Εποχή των Παγετώνων» ξαναζωντανεύει μία σκληρή και όμορφη εποχή, τότε που αιλουροειδή με κοφτερά δόντια, γιγαντιαίοι βραδύποδες και τριχωτά μαμούθ κατοικούσαν στη Γη, ενώ οι αρχαίοι πρόγονοί μας ανέπτυσσαν τέχνη, γλώσσα και κυνηγετικές δεξιότητες, προσπαθώντας να κατανοήσουν και να επιβιώσουν στο σκληρό κόσμο γύρω τους. Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν εικονικά στα όμορφα και κατεψυγμένα τοπία της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας, δέκα χιλιάδες χρόνια πριν από το σύγχρονο πολιτισμό και να γνωρίσουν μια εποχή που οι Τιτάνες κυβερνούσαν απέραντες ηπείρους και οι άνθρωποι ζούσαν μαζί με τους γίγαντες. Θα ταξιδέψουν μαζί με τη μικρή Λιούμπα, ένα μωρό μαμούθ που αποκαλύφθηκε όταν έλιωσαν τα παγωμένα εδάφη της Σιβηρίας - σήμερα μία από τις πιο καλοδιατηρημένες μούμιες μαμούθ στον κόσμο. Στη συνέχεια, το κοινό θα ανακαλύψει την ιστορία του Ζεντ, ενός από τους πιο πλήρεις σκελετούς κολομβιανού μαμούθ που έχουν βρεθεί ποτέ. Η ταινία «Τιτάνες στην Εποχή των Παγετώνων» αιχμαλωτίζει το κοινό με το όραμα ενός κόσμου που αλλάζει, μίας εποχής νέων οικολογικών πιέσεων - προβληματίζοντάς μας σχετικά με την τύχη των σημερινών θηλαστικών. Καθώς το κλίμα συνεχίζει να θερμαίνεται και η ανθρώπινη παρέμβαση απειλεί την ύπαρξη χιλιάδων ειδών, θα μπορούσε το ζωικό βασίλειο των μεγάλων θηλαστικών - ελέφαντες, βίσονες, τίγρεις - να χαθεί στο χρόνο, όπως οι μακρινοί τους συγγενείς την Εποχή των Παγετώνων; Η νέα ταινία της Θόλου παρέχει μία ολοκληρωμένη εικόνα για τη σχέση μεταξύ του κλίματος, της Γης, των πόρων και των κατοίκων της, προσφέροντας μία διδακτική ιστορία, που είναι σήμερα περισσότερο επίκαιρη από ποτέ. Αφήγηση: Φάνης Μουρατίδης Διάρκεια: 40΄ Εισιτήρια: 9 Οικογενειακό (4 άτομα): 28 Μέχρι 15 Απριλίου: οικογενειακό εισιτήριο(2 ενήλικες και 2 παιδιά) για την προβολή «Τιτάνες στην Εποχή των Παγετώνων» και την έκθεση «Εξαφάνιση των Ειδών. Έρχεται το τέλος του κόσμου;» με τιμή 42 

Για πληροφορίες σχετικά με τις μέρες και ώρες προβολής: www.tholos254.gr και 212 254 0000 
«ΘΟΛΟΣ» Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» 
Πειραιώς 254, Ταύρος 
ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 
Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος, Τ. 212 254 0000

img

Ο Διαγωνισμός λήγει αυστηρά μέχρι την Παρασκευή 27/5 στης 20.00 και η νικητές θα ενημερωθούν με μήνυμα της ίδιας ημέρας.. μετά την ανάρτηση τον ονομάτων θα σας ζητηθεί επιβεβαιώσει ότι θα πάτε..Σας ευχαριστώ!