Διαγωνισμός..Κερδίστε διπλές προσκλήσεις Της αυλής μας το φεγγάρι για 9/8

img

Επιθεώρηση του Γιώργου Χασάπογλου σκηνοθεσία Ελένης Γερασιμίδου από Τετάρτη 3 Ιουλίου στην αυλή του θεάτρου Από Κοινού. “Σ' αυτή την όμορφη αυλή ταιριάζει ένα θέαμα με χιούμορ και μουσική” είπε ο Γιώργος Χασάπογλου κι εμείς αρπάξαμε την ευκαιρία, “Ξέρεις, κερνάμε και μπύρα ή αναψυκτικό με το εισιτήριο. Χρειαζόμαστε όμως καλογραμμένα κείμενα. Είσαι;” Κι έτσι έκλεισε η συμφωνία με τον Χασάπογλου. Τι μπορεί να συμβαίνει σε μια μικρή αυλή στο Γκάζι;

τελευταία βδομάδα παραστάσεων για "της αυλής μας το φεγγάρι"

Η επιθεώρηση του Γιώργου Χασάπογλου "της αυλής μας το φεγγάρι" ολοκληρώνει αυτή την εβδομάδα τις παραστάσεις της στο Από Κοινού Θέατρο. Οι συντελεστές και ο θίασος σας εύχονται καλό υπόλοιπο καλοκαιριού & Καλές Διακοπές!

Το Από Κοινού Θέατρο σας δίνει ξανά ραντεβού από τον Οκτώβρη με νέα έργα, νέες συνεργασίες και παραγωγές καθώς και την επανάληψη του επιτυχημένου έργου του Παναγιώτη Μέντη "Το Ανάκτορο στην Άνω Τούμπα".

Καλή Αντάμωση το Φθινόπωρο!

ΓΙΑ ΝΑ ΛΆΒΕΤΕ ΜΈΡΟΣ ΚΆΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΆΤΩ:

1) Δηλώστε ότι σας αρέσει η σελίδα μας.. https://www.facebook.com/Theatrocinefil.gr/

2) Κάντε like και κοινοποιήστε τον διαγωνισμό 

3) Οι νικητές θα ενημερωθούν με ανάρτηση και στο facebook από την προηγούμενη μέχρι το αργότερο την ημέρα της παράστασης έως τις (13.00 μ.μ), μετά την ανάρτηση τον ονομάτων θα σας ζητηθεί επιβεβαιώσει ότι θα πάτε..
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

επιθεώρηση


του Γιώργου Χασάπογλου


σε σκηνοθεσία Ελένης Γερασιμίδου


στην αυλή του θεάτρου Από ΚοινούΣ' αυτή την όμορφη αυλή ταιριάζει ένα θέαμα με χιούμορ και μουσική” είπε ο Γιώργος Χασάπογλου κι εμείς αρπάξαμε την ευκαιρία, “Ξέρεις, κερνάμε και μπύρα ή αναψυκτικό με το εισιτήριο. Χρειαζόμαστε όμως καλογραμμένα κείμενα. Είσαι;” Κι έτσι έκλεισε η συμφωνία με τον Χασάπογλου.


Τι μπορεί να συμβαίνει σε μια μικρή αυλή στο Γκάζι; Όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή των αληθινών ανθρώπων. Απ' την αυλή μας περνούν όλοι οι τύποι της σύγχρονης Ελλάδας. Συνήθεις ύποπτοι, γνωστοί άγνωστοι και μη εξαιρετέοι της καθημερινότητάς μας. Απ' όλα έχει ο μπαξές! – συγγνώμη, η αυλή μας...


κείμενα: Γιώργος Χασάπογλου

σκηνοθεσία: Ελένη Γερασιμίδου

μουσική: Νίκος Ροκάς

χορογραφίες: Παντελής Καναράκης

παίζουν οι ηθοποιοί: Αντώνης Ξένος

Μάρα Μπαρόλα

Αγγελική Ξένου

Χοβίκ Καραμπετιάν


φωτογραφίες: Δημήτρης Λυκουρέζος

αφίσα: Λένα Κανιώτη

φωτισμοί: Γιώργος Ζιώγαλας
Παραστάσεις: κάθε Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή & Σάββατο στις 21:15


Είσοδος με μπύρα/αναψυκτικό: 13 € 10 € (φοιτητές, άνεργοι, ΑμΕΑ, 65+)


Από Κοινού Θέατρο

Ευπατριδών 4, Γκάζι

Τ.Κ. 11854

(μετρό: Κεραμεικός)

τηλ. 211 4057249

[email protected]

facebookpage: Από Κοινού Θέατρο- Apo Koinou Theater


Πιό πρόσφατα Posts