Κερδίστε διπλές προσκλήσεις Theo Kapilidis Neoplatonic Trio "TO EN" για 20/10

img

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου ολοκληρώνεται με μία μοναδική συναυλία στο Gazarte (Roof Stage) το ελληνικό σκέλος της περιοδείας του Theo Kapilidis Neoplatonic Trio για την live παρουσίαση του άλμπουμ τους "ΤΟ ΕΝ". Ώρα Έναρξης: 21:30 Οι πόρτες ανοίγουν: 20:30

ΓΙΑ ΝΑ ΛΆΒΕΤΕ ΜΈΡΟΣ ΚΆΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΆΤΩ:

1) Δηλώστε ότι σας αρέσει η σελίδα μας.. https://www.facebook.com/Theatrocinefil.gr/

2) Κάντε like και κοινοποιήστε τον διαγωνισμό 

3) Οι νικητές θα ενημερωθούν με ανάρτηση και στο facebook από την προηγούμενη μέχρι το αργότερο την ημέρα της παράστασης έως τις (13.00 μ.μ), μετά την ανάρτηση τον ονομάτων θα σας ζητηθεί επιβεβαιώσει ότι θα πάτε..

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Το ελληνικό αυτό σκέλος της περιοδείας περιλαμβάνει:

Θεσσαλονίκη 17/10 στο Duende, Λάρισα 18/10 στο Linto, Αθήνα 20/10 Gazarte 

Ο Θόδωρος Καπηλίδης (Theo Kapilidis) κιθαρίστας και συνθέτης της jazz με δράση τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ελβετία η οποία αποτελεί τη βάση του μιας και διδάσκει στο University of the Arts της Ζυρίχης, κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με το νέο του σχήμα  Neoplatonic Trio το οποίο εγκαινιάζει ταυτόχρονα τη συνεργασία του με την Puzzlemusik.

Το "ΤΟ ΕΝ" είναι το τρίτο άλμπουμ του Θόδωρου Καπηλίδη ως leader, καθώς έχουν προηγηθεί τα Bright Shadows (2014) και Inside Views (2016) τα οποία κυκλοφόρησαν από την ελβετική Unit Records.

Με το νέο του σχήμα,  ο Theo, συνδυάζει ατμοσφαιρικούς indie jazz  αυτοσχεδιασμούς με την πλούσια μουσική παράδοση της Ελλάδας και φτάνει σε ένα αυθεντικό αποτέλεσμα με ένα πάθος και μία άνεση που συναρπάζουν.

Ένα μουσικό ταξίδι, με στοχαστική διάθεση, λουσμένο στο αστραφτερό φως της Μεσογείου, με χαρακτηριστικές στάσεις τον Εύξεινο Πόντο και την Πελοπόννησο.

Ο ίδιος ο Θ. Καπηλίδης αναφέρει σχετικά: 'Οι συνθέσεις είναι ένας καθρέφτης του κόσμου μας σήμερα, αλλά φέρνουν μαζί τους το βάρος της ιστορίας".

You Tube link:   Pontus Euxinus   https://youtu.be/IFQTYToIN0A

Soundcloud link: Memories https://soundcloud.com/puzzlemusik/theo-kapilidis-neoplatonic-trio-memories

Theo Kapilidis Links:

Site: https://www.theo-kapilidis.net/    Facebook: https://www.facebook.com/Theo.Kapilidis   https://www.instagram.com/theo.kapilidis/ YouTube Channel: UCND4d6b6nVSQ4p447qx_sgw

Puzzlemusik:

Site: http://www.puzzlemusik.com/ Soundcloud: https://soundcloud.com/puzzlemusik Facebook: https://www.facebook.com/puzzlemusik.label   Twitter: https://twitter.com/puzzlemusik YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCW8ImbB46Rnx03IeopkjSow

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Γενική Είσοδος: 8€

***Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.

Προπώληση Εισιτηρίων:

Ηλεκτρονικά στο www.viva.gr στο link εδώ:

https://www.viva.gr/tickets/music/gazarte/theo-kapilidis-neoplatonic-trio/

και τηλεφωνικά στο 11876.

Ώρα Έναρξης: 21:30

Οι πόρτες ανοίγουν: 20:30