Διαγωνισμός..Κερδίστε διπλές προσκλήσεις με την Clio K για είσοδο 5/12

img

Για αυτήν την γιορτινή περίοδο, Η Clio K παρουσιάζει μία σειρά από καινούργιες συνθέσεις από τον καινούργιο της (ανέκδοτο) δίσκο, και διασκευές από τραγούδια της Δύσης και της Ανατολής, με guests πολύτιμους φίλους μουσικούς. Το ύφος της Clio K έχει ιδιαίτερη αναφορά στην Alice Coltrane, με την οποία μοιράζεται την αγάπη για τα ινδικά ακούσματα, αλλά και την free jazz διάθεση.. Στο The ZOO (Μουσική Σκηνή στο Χαλάνδρι) Σαρανταπόρου 62 ΠΕΜΠΤΗ 5/12 21:30

Έχει επίσης μια ιδιαίτερη και προσωπική άποψη επάνω στο ηχόχρωμα του οργάνου της, το οποίο μετατρέπεται ενίοτε σε αφρικάνικη η περσική άρπα, σε σαντούρι η κανονάκι, παντρεύοντας με φυσικό τρόπο ανατολή και δύση, μοντερνισμό και παράδοση. 
Μια ιδιαίτερη βραδιά μουσικής ώστε να πορευτούμε μαζί προς το τέλος του χρόνου με χαρά, ρυθμό, τρυφερότητα, και ζεστασιά. Και Καρδιές έτοιμες για την γιορτή.
 
Είσοδος 7€
Φοιτητές, άνεργοι, σπουδαστές σε ωδεία: 5€

ΓΙΑ ΝΑ ΛΆΒΕΤΕ ΜΈΡΟΣ ΚΆΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΆΤΩ:

1) Δηλώστε ότι σας αρέσει η σελίδα μας.. https://www.facebook.com/Theatrocinefil.gr/

2) Κάντε like και κοινοποιήστε τον διαγωνισμό 

3) Οι νικητές θα ενημερωθούν με ανάρτηση και στο facebook από την προηγούμενη μέχρι το αργότερο την ημέρα της παράστασης έως τις (13.00 μ.μ), μετά την ανάρτηση τον ονομάτων θα σας ζητηθεί επιβεβαιώσει ότι θα πάτε..

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.