Διαγωνισμός. Διπλές προσκλήσεις με τον Attila Blaho για είσοδο 13/01

img

Attila Blaho: πιανίστας, συνθέτης και δάσκαλος. Ένας από τους πιο εξαιρετικούς Ούγγρους πιανίστες, που έχει παίξει όχι μόνο σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά έχει δώσει κονσέρτα στην Ιαπωνία, Ταϊλάνδη, και Ινδία. Στη σκηνή του The Zoo.. The ZOO (Μουσική Σκηνή στο Χαλάνδρι) Σαρανταπόρου 62 ΔΕΥΤΕΡΑ 13/01 21:30

Μέσα στα τελευταία 20 χρόνια έχει παίξει με τους μεγαλύτερους Ούγγρους μουσικούς,ωστόσο είναι ιδιαίτερα περήφανος για την συνεργασία του με τον Νεοζηλανδό κιθαρίστα Matthew Mitchell. Τα τελευταία δύο χρόνια διευθύνει το δικό του τρίο με δύο από τους πρώην μαθητές του, τον Andor Horvath στο μπάσο από την Ολλανδία και τον νεαρό εξαιρετικά ταλαντούχο ντράμερ Έλληνα Billy Prim. Με την σύνθεση του επεκτείνει τα σύνορα της μουσικής φόρμας και αρμονίας.
'Ο Billy Prim' είναι ενεργός μουσικός της ουγγρικής τζαζ σκηνής, δίνει συχνά παραστάσεις στη διεθνή σκηνή με την δική του μπάντα, όπως επίσης συνεργάζεται με άλλους μεγάλους καλλιτέχνες απ όλο τον κόσμο, παίζοντας σε δημοφιλή δρώμενα και φεστιβάλ στην Ευρώπη.
'Ο Horvath Andor' είναι ένας μεγάλος δεξιοτέχνης του διπλού μπάσου, η έδρα του είναι η Χάγη.
Έχει παίξει με τους Branford Marsalis, Reginald Veal, την Βασιλική Δανέζικη Μεγάλη Μπάντα και πολλούς άλλους.
Είσοδος 10€ | Φοιτητές, άνεργοι: 8€

ΓΙΑ ΝΑ ΛΆΒΕΤΕ ΜΈΡΟΣ ΚΆΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΆΤΩ:

1) Δηλώστε ότι σας αρέσει η σελίδα μας.. https://www.facebook.com/Theatrocinefil.gr/

2) Κάντε like και κοινοποιήστε τον διαγωνισμό 

3) Οι νικητές θα ενημερωθούν με ανάρτηση και στο facebook από την προηγούμενη μέχρι το αργότερο την ημέρα της παράστασης έως τις (13.00 μ.μ), μετά την ανάρτηση τον ονομάτων θα σας ζητηθεί επιβεβαιώσει ότι θα πάτε..

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.