Πώς να επιλέξετε την κατάλληλη διαμονή για τις διακοπές σας

img

Συμβουλές και tips από την COCO-MAT για να επιλέξετε το ιδανικό κατάλυμα

Από τη στιγμή που θα αποφασίσετε να οργανώσετε ένα ταξίδι, η πρώτη σας σκέψη είναι ποιος είναι αυτός ο προορισμός που θα σας κάνει να νιώσετε ασφαλής, θα ταιριάξει στην ιδιοσυγκρασία σας και θα σας κάνει να αποκτήσετε όμορφες εμπειρίες.
Το επόμενο βήμα είναι, φυσικά, η επιλογή της διαμονής και, ίσως, ένα από τα δυσκολότερα κομμάτια που έχετε να αντιμετωπίσετε. Οι επιλογές είναι πολλές, με ιδιαίτερες ή όχι υπηρεσίες, θελκτικούς προορισμούς και ποικίλα κόστη.

Επειδή οι ευκαιρίες να κανονίσετε διακοπές μέσα στη χρονιά είναι λίγες και ειδικά αυτή την περίοδο, το καλοκαίρι θα θέλετε να είναι προστατευμένο από κάθε είδους δυσάρεστες εκπλήξεις και κακιές εμπειρίες.

Η αναζήτησή σας ενδεχομένως να ξεκινήσει από το να εκμαιεύσετε πληροφορίες από το φιλικό σας περιβάλλον και φυσικά από το διαδίκτυο.
H επιλογή της διαμονής εξαρτάται από το τι ζητάτε όσον αφορά στην άνεση και τις παροχές, τα χρήματα που επιθυμείτε να διαθέσετε, αλλά και πόσο θα εμπιστευτείτε την επιλογή του καταλύματος, πριν ακόμα πάτε!
Τι πρέπει να κάνετε για να επιλέξετε σωστά, έτσι ώστε να μειώσετε τις πιθανότητες λάθους και απογοήτευσης;

Αρχική έρευνα

Πριν κάνετε την κράτηση, μιλήστε με το ξενοδοχείο κάνοντας τις ερωτήσεις που σας απασχολούν και ίσως να μην ήταν τόσο κατανοητές από το Διαδίκτυο. Μιλήστε με το φιλικό σας περιβάλλον σας μήπως σας προτείνουν κάποιο ξενοδοχείο που έχουν ήδη δοκιμάσει. Διαβάστε σχόλια πελατών από τις διάφορες πλατφόρμες, για να έρθετε πιο κοντά στην τελική σας επιλογή.

Ασφάλεια
Προγραμματίστε το επόμενο ταξίδι σας με προσοχή. Ερευνήστε τα καταλύματα που έχουν όσο το δυνατόν λιγότερους κοινόχρηστους χώρους, έχουν θέσει κανόνες υγιεινής, χρησιμοποιούν πιστοποιημένα προϊόντα απολύμανσης

Τιμή

Ορίζοντας το budget που θέλετε να διαθέσετε αυτό θα καθορίσει και όλα τα υπόλοιπα. Προσπαθήστε να μην δώσετε παραπάνω από όσα υπολογίζετε για να έχετε την άνεση να χαρείτε και τον προορισμό εκτός από το ξενοδοχείο.

Τύπος ξενοδοχείου

Μην ξεχάσετε να επιλέξετε το κατάλυμα που ταιριάζει στον τύπο σας. Υπάρχουν καταλύματα για οικογένειες (family friendly), αλλά και καταλύματα για ζευγάρια (adults only). Καλό είναι να επικοινωνήσετε με το ξενοδοχείο και να τους ενημερώσετε σε περίπτωση που θα έχετε μαζί σας κατοικίδια ή παιδιά.

Τοποθεσία

Να διαλέξετε τη διαμονή σας ανάλογα με ποιους τρόπους θα θέλατε να μοιράσετε τον χρόνο σας. Το να κλείσετε διαμονή μέσα στην πόλη μπορείτε να χαρείτε από τη μία πλευρά τα αξιοθέατα και τις κοντινές αποστάσεις αλλά ίσως να μην έχετε την ιδιωτικότητα που μπορεί να προσδοκούσατε. Θέστε προτεραιότητες και επιλέξτε αυτό που θα σας ευχαριστήσει περισσότερο.

Αριθμός αστεριών

Για να έχετε μία πιο σίγουρη ποιοτική διαμονή, προτείνουμε να επιλέξετε καταλύματα από 3-4 αστέρια και πάνω.

Εxtra υπηρεσίες

Πολλά ξενοδοχεία παρέχουν επιπλέον υπηρεσίες που συμπεριλαμβάνονται στην τιμή του ξενοδοχείου, όπως το πρωινό, η πισίνα, το γυμναστήριο κ.ά.
 
Η 
COCO-MAT ως κύριος προμηθευτής πολλών ξενοδοχειακών καταλυμάτων ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό, στο κομμάτι του ύπνου, σας προτείνει μία λίστα με επιλεγμένα ξενοδοχεία , resorts και βίλες που μπορούν να σας προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για να εξασφαλίσετε τις τέλειες διακοπές του καλοκαιριού!
www.coco-mat.com