Διαγωνισμός.. Κερδίστε 1 διπλή πρόσκληση «100 Μέτρα» στις 4/6

img

Κυριακή 4/6 και την ταινία A' Προβολής "100 Μέτρα" στον θερινό κιν/φο Σινέ Λιλά @cinelila; Οι ώρες προβολών είναι 8:50μμ ή 10:50μμ. O Κινηματογράφος Λιλά (@cinelila) είναι ένα από τα πιο ιστορικά θερινά σινεμά της Αθήνας με υπέροχο περιβάλλον και το κυριότερο, ανθρώπους που αγαπούν τον κινηματογράφο. Το Σινέ Λιλά βρίσκεται στην οδό Νάξου 115, Άγιος Λουκάς, Άνω Πατήσια. ΓΙΑ ΝΑ ΛΆΒΕΤΕ ΜΈΡΟΣ ΚΆΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΆΤΩ:

img

1) Δηλώστε ότι σας αρέσει η σελίδα μας.. https://www.facebook.com/Theatrocinefil.gr/

2) Κάντε like και κοινοποιήστε τον διαγωνισμό 

3) Οι νικητές θα ενημερωθούν με ανάρτηση και στο facebook από την προηγούμενη μέχρι το αργότερο την ημέρα της παράστασης έως τις (13.00 μ.μ), μετά την ανάρτηση τον ονομάτων θα σας ζητηθεί επιβεβαιώσει ότι θα πάτε..
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Καλό Καλοκαίρι από μία .... "μαγική" Αθήνα.
O Κινηματογράφος Λιλά (@cinelila) είναι ένα από τα πιο ιστορικά θερινά σινεμά της Αθήνας με υπέροχο περιβάλλον και το κυριότερο, ανθρώπους που αγαπούν τον κινηματογράφο. Ο Κινηματογράφος λειτούργησε για πρώτη φορά το 1967 και λειτουργεί έκτοτε ανελλιπώς. Παραμένει, σε πείσμα των καιρών, ο μοναδικός διατηρητέος, αμιγώς θερινός Κινηματογράφος στην ευρύτερη περιοχή της Κυψέλης-Πατησίων. 
Φέτος ο χώρος ανακαινίστηκε περαιτέρω: μεγάλωσε η οθόνη μας, έχει εγκατασταθεί ψηφιακός ήχος και προβολή, ανανεώθηκαν τα λουλούδια μας, μπήκε δωρεάν wifi, πολλά τραπεζάκια ενώ το μπαρ θα προσφέρει όλα τα «απαραίτητα» για να γίνει ακόμα πιο απολαυστική η ταινία που θα επιλέξετε.
Σας περιμένουμε λοιπόν και φέτος στον καταπράσινο κήπο μας, με ταινίες Α' Προβολής για να σας προσφέρουμε μαγικές βραδιές υπό το φως των αστεριών, κάτω από τον έναστρο Αττικό ουρανό, συντροφιά με τις τελευταίες επιτυχίες της εβδόμης τέχνης, με την σαγηνευτική μυρωδιά του γιασεμιού και του νυχτολούλουδου. 
Το Σινέ Λιλά βρίσκεται στην οδό Νάξου 115, Άγιος Λουκάς, Άνω Πατήσια. 
Κάθε Τρίτη & Τετάρτη υπάρχει η προσφορά 2for1 (τα 2 άτομα θα πληρώνουν μόνο το κόστος του ενός εισιτηρίου, δηλαδή 7,5 €). Ειδικές, μειωμένες τιμές θα ισχύουν για κοινωνικές ομάδες, ενώ μειωμένο εισιτήριο (5€) θα υπάρχει και για τους μικρούς μας φίλους. Φέτος γιορτάζουμε 50 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζουμε!!!
Τηλ. 210-2016849. Μπορείτε να μας ακολουθείτε και στα social media: facebook.com/cinelila, Instagram: @cinelila, Twitter: cine_lila 

img