Διαγωνισμός.. Κερδίστε 1 διπλή πρόσκληση «ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ» στις 10/7

img

Ο Τζόναθαν είναι λογιστής και ζει μια άθλια, ανιαρή ζωή. Ποτέ δεν έκανε μεγάλα όνειρα, ποτέ δεν είχε φιλοδοξίες, μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει τον κοσμοπολίτη δικηγόρο Γουάιατ. Γίνονται φίλοι και ο Γουάιατ δείχνει στον Τζόναθαν μια άλλη πλευρά της ζωής που δεν είχε ποτέ πριν γευθεί. Συχνάζουν σε μοδάτα μπαρ, παίζουν τένις και γίνονται μέλη ενός μυστηριώδους sex κλαμπ. Στον θερινό κιν/φο Σινέ Λιλά @cinelila; Οι ώρες προβολών είναι 9:00 & 11:00. ΓΙΑ ΝΑ ΛΆΒΕΤΕ ΜΈΡΟΣ ΚΆΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΆΤΩ:

Ο Τζόναθαν εντυπωσιάζεται και αισθάνεται μαγεμένος από τον νέο κόσμο που ανακάλυψε. Δεν μπορεί να φανταστεί ότι όλα αυτά είναι απλά το λαμπερό σκηνικό για μια φοβερή πλεκτάνη που έχει στηθεί σε βάρος του. Το όνειρο μετατρέπεται σε εφιάλτη όταν θεωρείται ο κύριος ύποπτος για την εξαφάνιση μιας γυναίκας αλλά και για μια ληστεία πολλών εκατομμυρίων. Τώρα θα πρέπει να ξεσκεπάσει την αλήθεια πριν να είναι πολύ αργά...


Ερωτικό θρίλερ αμερικανικής παραγωγής 2008

Έτος: 2008
Διάρκεια: 94 λεπτά
Κατηγορία: Θρίλερ-Τρόμου
Πρωταγωνιστές: Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Χιού Τζάκμαν, Μισέλ Γουΐλιαμς, Μπρους Άλτμαν
Σκηνοθεσία: Μαρσέλ Λάνγκενεγκερ

1) Δηλώστε ότι σας αρέσει η σελίδα μας.. https://www.facebook.com/Theatrocinefil.gr/

2) Κάντε like και κοινοποιήστε τον διαγωνισμό 

3) Οι νικητές θα ενημερωθούν με ανάρτηση και στο facebook από την προηγούμενη μέχρι το αργότερο την ημέρα της παράστασης έως τις (13.00 μ.μ), μετά την ανάρτηση τον ονομάτων θα σας ζητηθεί επιβεβαιώσει ότι θα πάτε..
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.