Διαγωνισμός.. Κερδίστε 1 διπλή πρόσκληση «Αόρατος Επισκέπτης» στις 21/7

img

Τέσσερα χρόνια μετά το επιτυχημένο θρίλερ μυστηρίου «Το Σώμα», ο Όριολ Πάουλο επιστρέφει με ένα νέο αγωνιώδες θρίλερ. ''Ο Αόρατος Επισκέπτης'' Στον θερινό κιν/φο Σινέ Λιλά @cinelila; Οι ώρες προβολών είναι 21.00 & 23.00.. Ένα από τα πιο ιστορικά θερινά σινεμά της Αθήνας με υπέροχο περιβάλλον και το κυριότερο, ανθρώπους που αγαπούν τον κινηματογράφο. Το Σινέ Λιλά βρίσκεται στην οδό Νάξου 115, Άγιος Λουκάς, Άνω Πατήσια. ΓΙΑ ΝΑ ΛΆΒΕΤΕ ΜΈΡΟΣ ΚΆΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΆΤΩ:

1) Δηλώστε ότι σας αρέσει η σελίδα μας.. https://www.facebook.com/Theatrocinefil.gr/

2) Κάντε like και κοινοποιήστε τον διαγωνισμό 

3) Οι νικητές θα ενημερωθούν με ανάρτηση και στο facebook από την προηγούμενη μέχρι το αργότερο την ημέρα της παράστασης έως τις (13.00 μ.μ), μετά την ανάρτηση τον ονομάτων θα σας ζητηθεί επιβεβαιώσει ότι θα πάτε..
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Τί κάνεις όταν είσαι αθώος, αλλά δεν έχεις άλλοθι;
"Αόρατος Επισκέπτης" μπερδεύοντας την αλήθεια με το ψέμα και τις εικασίες να δίνουν και να παίρνουν, θα μπείτε "ενεργά" στο παιχνίδι της ανακάλυψης
έρχεται από την Πέμπτη 20/7 στην οθόνη του Σινέ Λιλά και υπόσχεται να κρατήσει την αγωνία σας στο κόκκινο μέχρι το τελευταίο λεπτό!!!

Ένας νεαρός επιχειρηματίας, ο Adrian Doria, ξυπνάει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, κλειδωμένο από μέσα, με το νεκρό σώμα της ερωμένης του στο πλάι του.

Δηλώνοντας αθώος για τον φόνο, προσλαμβάνει μια αναγνωρισμένη δικηγόρο, με την οποία προετοιμάζουν την υπεράσπιση του. Τα πράγματα όμως θα ανατραπούν, με την εμφάνιση ενός απρόσμενου μάρτυρα για την εισαγγελία θα τους αναγκάσει να αλλάξουν τη στρατηγική της υπεράσπισης, σε μια φρενήρη μάχη με τον χρόνο.

Σκηνοθεσία: Όριολ Πάουλο
Χώρα: Ισπανία
Έτος Παραγωγής: 2016
Διάρκεια: 104’