Ανύπαρκτος συντονισμός ή αναλγησία για την ταλαιπωρία εκατοντάδων εθελοντών αιμοδοτών για τους τραυματίες πυρόπληκτους.

img

Απίστευτη η ταλαιπωρία στα Δημόσια Νσοσοκομεία για αμέτρητους συμπολίτες μας,οι οποίοι στο κάλεσμα για αιμοδοσία προέτρεξαν, να δώσουν αίμα για τους τραυματίες από τις φονικές πυρκαγιές, και καλώς έπραξαν.

Ωστόσο, οι κρατικές δομές "ξεσκεπάστηκαν" για πολλοστή φορά αποκαλύπτοντας την "γύμνια" τους. Καταθέτοντας την προσωπική μας εμπειρία (διαχειριστής του site), σας αναφέρουμε ότι προσφερθήκαμε να δώσουμε αίμα στην αιμοδοσία του νοσοκομείου ΚΑΤ, όπου μας ανέφεραν ότι δεν δέχονται άλλο αίμα καθώς είναι υπερπλήρης από χθες η τράπεζά τους για γενικότερη χρήση. Την ίδια πληροφορία από το Υπουργείο Υγείας είχε και μας μετέφερε η διεύθυνση της αιμοδοσίας του ΚΑΤ, και για τα άλλα νοσοκομεία. Επίσης προς ενημέρωσή μας, είπαν ότι το αίμα διατηρείται 30 με 35 ημέρες, και ότι θα ξαναδέχονται εθελοντές αιμοδότες μετά τις 20 Αυγούστου για τα κενά που θα δημιουργηθούν, και ότι θα έπαιρναν μόνο στην περίπτωση που θα επρόκειτο να δοθεί το αίμα σε δικό μας άνθρωπο δηλ. να αναφέραμε όνομα και επίθετο του ασθενούς. Το μόνο που έχουν ανάγκη κάποια νοσοκομεία είναι τα αιμοπετάλια που είναι μια εντελώς άλλη διαδικασία.  Στο σημείο λοιπόν αυτό ρωτάμε τους κ.κ υπευθύνους του Υπουργείου Υγείας.. ¨Γιατί κύριοι υπέυθυνοι του ΄΄Υπουργείου Υγείας΄΄ δεν ενημερώνεται εγκαίρως τους καταταλαιπωρημένους Ανθρώπους που τρέχουν μέσα στον καύσωνα διακατεχόμενοι από αλτρουιστικά αισθήματα, να δώσουν αίμα για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας, ότι είναι υπερπλήρης οι τράπεζες αίματος και δεν χρειάζεται να πηγαίνουν??¨ ..σιγά μην "ιδρώσει" το αυτί σας..και όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός .."Παλιό γαιδούρι καινούρια περπατησιά δεν κάνει"..Λίαν επιεικώς απαράδεχτοι, όλοι οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΑΝΕΥΘΥΝΟΙ..


Υ.Σ ..Επίσης θα ήθελα να συμπληρώσω ότι οι γιατροί στα Δημόσια νοσοκομεία, οι Νοσηλευτές καθώς και όλο το προσωπικό που στελεχώνει τα Δημόσια Νοσοκομεία, όχι μόνο τώρα αλλά τα τελευταία χρόνια με τον υπεραυξημένο όγκο ασθενών από πολλά κράτη που ζουν στην Ελλάδα δίνουν ΤΙΤΑΝΙΕΣ προσπάθειες και είναι ΗΡΩΕΣ γιατί η αναλογία ασθενών - Ιατρών είναι δυσανάλογη.