Ξεκινά η προπώληση για τις φθινοπωρινές εκδηλώσεις στην Πειραιώς 260

img

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ 2021 Φθινοπωρινός κύκλος εκδηλώσεων, Καθώς σταδιακά ολοκληρώνεται ο θερινός κύκλος των παραστάσεων στην Πειραιώς 260, το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου ετοιμάζεται, τον Σεπτέμβριο, να υποδεχθεί μια σειρά από εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ξένες παραγωγές, ανανεώνοντας τη συνομιλία του με τη διεθνή καλλιτεχνική σκηνή.

Παραδοσιακά, οι εκδηλώσεις αυτές είναι από τις πλέον αναμενόμενες στο πλαίσιο του καλλιτεχνικού προγράμματος του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, αφού δίνουν τη δυνατότητα στο κοινό να παρακολουθήσει καινούργια έργα κορυφαίων ξένων δημιουργών, αλλά και τις νέες τάσεις που αναφαίνονται  από τις παραγωγές νεότερων καλλιτεχνών και ομάδων.

Τα έργα που θα φιλοξενηθούν το φθινόπωρο στην Πειραιώς 260 εξερευνούν νέες καλλιτεχνικές γλώσσες, ενώ διαχειρίζονται επίκαιρες θεματικές, πολιτικές και κοινωνικές. Οι έμφυλες ταυτότητες, αλλά και οι σύγχρονες κοινωνικές αντιφάσεις και συγκρούσεις βρίσκονται στο επίκεντρο των έργων που θα παρουσιαστούν και που συλλογικά έρχονται να απευθύνουν στο φεστιβαλικό κοινό το κομβικό ερώτημα: σε ποιο μέλλον θέλουμε να ζήσουμε;

Φέτος, λίγο πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα του οιδίποδα σε σκηνοθεσία του Τόμας Όστερμαϊερ στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, η Πειραιώς 260 ανοίγει τις πύλες της σε 13 διεθνείς παραγωγές θεάτρου, χορού, περφόρμανς και μουσικής από 11 διαφορετικές χώρες (Αυστρία, Βέλγιο, Γερμανία, Ελβετία, Ισλανδία, Ισπανία, Λιθουανία, Πολωνία, Ισραήλ, Καναδά, Χιλή). Οι 7 από αυτές μας συστήνουν  καλλιτέχνες και ομάδες που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Το φθινοπωρινό πρόγραμμα στην Πειραιώς 260 θα επεκταθεί σε όλους τους χώρους του βιομηχανικού συγκροτήματος (Χώροι Δ, Ε και Η), με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που διασφαλίζουν την υγεία θεατών, καλλιτεχνών και προσωπικού.*

Σας καλούμε όλες και όλους να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας εγκαίρως και σας περιμένουμε με χαρά για έναν νέο κύκλο φεστιβαλικής ανάτασης.

Πώληση εισιτηρίων στα aefestival.gr | tickets.aefestival.gr | www.ticketservices.gr, στο 210 7234 567, στα Κεντρικά Εκδοτήρια (Πανεπιστημίου 39) και στα καταστήματα Public.

Όλες οι διεθνείς παραγωγές θεάτρου με ελληνικούς και αγγλικούς υπέρτιτλους.

Όλες οι παραστάσεις στην ελληνική γλώσσα με αγγλικούς υπέρτιτλους και με ελληνικούς στην πρεμιέρα.

 

 

 

* Για την είσοδο του κοινού στις παραστάσεις της Πειραιώς 260 απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, σύμφωνα με τις διατάξεις της ΚΥΑ υπ΄ άρ. Δ1α/ΓΠ.οικ.44779 (ΦΕΚ 3117/Β 16.07.2021). Επίσης, απαιτείται η χρήση μάσκας και η τήρηση των αναγκαίων αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση και την αποχώρηση, όσο και κατά τη διάρκεια των παραστάσεων, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Άρνηση επίδειξης σχετικού πιστοποιητικού ή έλλειψη αυτού καθιστά την είσοδο μη επιτρεπτή στον/στην κάτοχο του εισιτηρίου, χωρίς αξίωση επιστροφής του αντιτίμου που κατεβλήθη για την αγορά του.

 

 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 260

Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2021

 

 

ΟΠΕΡΑ ΠΕΡΦΟΡΜΑΝΣ

ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Χρυσός Λέοντας καλύτερης εθνικής συμμετοχής, Μπιεννάλε Βενετίας 2019

Rugilė Barzdžiukaitė Vaiva Grainytė – Lina Lapelytė

Sun & Sea / Ήλιος & θάλασσα

1 & 2 Σεπτεμβρίου / 20:00, 21:30, 23:00

ΧΩΡΟΣ Δ

Μια ηλιόλουστη ημέρα, σε μια ονειρεμένη αμμουδερή παραλία. Ένα μωσαϊκό από σώματα λιάζονται, τραγουδούν, αφηγούνται τις ιστορίες τους, ενώνουν τις φωνές τους και γίνονται ένας Χορός.           

Στο σταυροδρόμι του θεάτρου, της μουσικής και των εικαστικών τεχνών, η θεαματική όπερα-περφόρμανς Ήλιος & θάλασσα αναδεικνύει με συγκινητικό τρόπο τη σχέση μεταξύ ρεαλισμού και ποίησης.

Διάρκεια 4 ώρες

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ

[ http://aefestival.gr/festival_events/sun-and-sea-an-opera-performance/ ]

 

*

 

ΘΕΑΤΡΟ

TR Warszawa Kornél Mundruczó

Pieces of a Woman / Κομμάτια μιας γυναίκας

2, 3, 4 Σεπτεμβρίου / 21:00

ΧΩΡΟΣ Η

Μετά την Απομίμηση ζωής, που είχε συγκλονίσει το φεστιβαλικό κοινό το καλοκαίρι του 2018, ο παγκοσμίου φήμης θεατρικός και κινηματογραφικός σκηνοθέτης Κορνέλ Μούντρουτσο και η ομάδα TR Warszawa υπογράφουν ένα καθηλωτικό οικογενειακό δράμα, με ηρωίδα μια γυναίκα στη σύγχρονη Βαρσοβία, βασισμένο στο κείμενο της Kata Wéber, το οποίο διασκευάστηκε πρόσφατα από τον ίδιο τον Μούντρουτσο και για τον κινηματογράφο. Μια τραυματική εμπειρία γίνεται αφετηρία ενός καθολικού επαναπροσδιορισμού, όταν η τριαντάχρονη Μάγια χάνει το μωρό της, λίγα λεπτά μετά τη γέννα. Η παράσταση είναι συνδυασμός θεάτρου και κινηματογράφου, με τα  πρώτα 20 λεπτά της γέννας κινηματογραφημένα.

ΠΟΛΩΝΙΑ

[ http://aefestival.gr/festival_events/kommatia-mias-gynaikas/ ]

 

 

*

 

ΠΕΡΦΟΡΜΑΝΣ

9 & 10 Σεπτεμβρίου / 21:00

ΧΩΡΟΣ Δ

Florentina Holzinger

TANZ / ΧΟΡΟΣ

Πώς μπορεί η λατρεία της ομορφιάς, συνυφασμένη με την παράδοση του χορού, να συμφιλιωθεί με τη σκληρότητα που επιφυλάσσει αυτή η τέχνη στα γυναικεία σώματα; Τρίτο μέρος μια τριλογίας που αντιμετωπίζει χορογραφικά την έννοια του σώματος ως θέαμα, και το πώς μπορεί κανείς να πειθαρχήσει πάνω του, η παράσταση ΧΟΡΟΣ (TANZ) της Αυστριακής Φλορεντίνας Χόλτσινγκερ εστιάζει στην κληρονομιά του κλασικού χορού. Ερμηνεύτριες ηλικίας από είκοσι έως ογδόντα ετών, υπό τις οδηγίες της πρώτης μπαλαρίνας που χόρεψε γυμνή την Ιεροτελεστία της άνοιξης του Στραβίνσκι, το 1972, υποβάλλονται σε επίπονη άσκηση, σ’ ένα μπαλέτο δράσης (ballet daction). Ένα οπερατικό σκηνικό ζωντανεύει μέσα από βίαιες, παρωδιακές εικόνες.

Το έργο περιλαμβάνει εμφανίσεις γυμνού και σκηνές αυτοτραυματισμού.

Στην παράσταση γίνεται χρήση στροβοσκοπικών φωτισμών.

ΑΥΣΤΡΙΑ

[ http://aefestival.gr/festival_events/tanz-choros/ ]

 

*

 

ΧΟΡΟΣ

Martin Zimmermann

Eins Zwei Drei / Ένα Δύο Τρία

9 & 10 Σεπτεμβρίου / 21:00

ΧΩΡΟΣ Η

Μουσείο: ένας φαινομενικά ουδέτερος χώρος, με τους δικούς του κανόνες. Τι γίνεται, όμως, όταν εμφανίζονται τρεις κλόουν και ανατρέπουν τα δεδομένα; Υπό τους ήχους του πιανίστα Κολέν Βαλλόν, τρεις βιρτουόζοι ερμηνευτές ξεδιπλώνουν τις ικανότητές τους, με φόντο ένα εντυπωσιακό, πολυμορφικό σκηνικό, σ’ ένα ολικό έργο τέχνης – μικρογραφία της κοινωνίας μας. Ένα ξεκαρδιστικό θέαμα, που αντικατοπτρίζει την πολυπλοκότητα, την ποίηση και τη βία των σημερινών σχέσεων και συγκρούσεων για την εξουσία. Κυρίως, όμως, ένα έργο με κλόουν για μεγάλους!

ΕΛΒΕΤΙΑ

[ http://aefestival.gr/festival_events/eins-zwei-drei-ena-dyo-tria/ ]

 

 

*

 

ΘΕΑΤΡΟ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ

Nowy Teatr Krzysztof Warlikowski

Odyssey. A Story for Hollywood / Οδύσσεια. Μια ιστορία για το Χόλλυγουντ

17, 18, 19 Σεπτεμβρίου / 20:00

ΧΩΡΟΣ Δ

Με κεντρικό θεματικό άξονα τον νόστο, την ομηρική επιστροφή στην πατρίδα, ο διακεκριμένος Πολωνός σκηνοθέτης Κριστόφ Βαρλικόφσκι δημιουργεί μια νέα θεατρική παράσταση, για την «Οδύσσεια» μιας γυναίκας κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, εμπνευσμένος τόσο από το ομηρικό έπος όσο και από δύο έργα της Hanna Krall, τα Chasing the King of Hearts και Story for Hollywood. Το κεντρικό πρόσωπο, η σύγχρονη Πηνελόπη, διακινδύνευσε τη ζωή της για την επιστροφή του άντρα της και έτσι, όπως μαρτυρά ο τίτλος, θα μπορούσε να εμπνεύσει ακόμα και σενάριο χολλυγουντιανής ταινίας.

ΠΟΛΩΝΙΑ

[ http://aefestival.gr/festival_events/odysseia-mia-istoria-gia-to-chollygoynt/ ]

 

 

*

 

ΧΟΡΟΣ

ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

La Veronal Marcos Morau

Pasionaria  / Το λουλούδι του πάθους

20 & 21 Σεπτεμβρίου / 21:00

ΧΩΡΟΣ Η

Η Pasionaria του πολυβραβευμένου Ισπανού χορογράφου Μάρκος Μοράου (Marcos Morau) είναι ένας πλανήτης χωρίς πάθος, ένας νοητός, δυστοπικός κόσμος, που μιμείται τον ανθρώπινο, με κατοίκους που κινούνται σαν ρομπότ ή στέκονται σαν αγάλματα και μοιάζει να έχουν ξεχάσει κάθε είδους συναίσθημα. Μια παράσταση χορευτικά θεατρική και εικαστικά εντυπωσιακή, με σκηνικά, κοστούμια και φωτισμούς που ολοκληρώνουν την επιτελεστική φόρμα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

ΙΣΠΑΝΙΑ

[ http://aefestival.gr/festival_events/pasionaria/ ]

 

 

*

 

 

 

 

ΘΕΑΤΡΟ

ΠΕΡΦΟΡΜΑΝΣ

ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ

Infrarouge Marie Brassard

Violence / Βία

24 & 25 Σεπτεμβρίου / 21:00

ΧΩΡΟΣ Δ

Πώς μετασχηματίζεται η παιδική αθωότητα στο σκοτάδι της ενηλικίωσης; Μέσα από το νέο, έντονα παραμυθένιο και ονειρικό έργο της, η Καναδή Μαρί Μπρασάρ αναστοχάζεται πάνω στην έννοια του χρόνου και τη σταδιακή εξοικείωση του ανθρώπου, καθώς μεγαλώνει, με την έκθεση στη βία. Μια υβριδική παράσταση, που συνδυάζει στοιχεία από τον κινηματογραφικό ρεαλισμό και το εξπρεσιονιστικό θέατρο, τις ηχητικές τέχνες και τα εικαστικά.

ΚΑΝΑΔΑΣ

[ http://aefestival.gr/festival_events/violence-via/ ]

 

 

*

 

ΘΕΑΤΡΟ

ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Teatro La Re-sentida – Marco Layera

Paisajes para no colorear / Τοπία χωρίς χρώμα

27 & 28 Σεπτεμβρίου / 21:00

ΧΩΡΟΣ Δ

Εννέα έφηβες από τη Χιλή κατακτούν τη σκηνή και μιλούν για τη βία εναντίον των γυναικών. Η ομάδα Teatro La Re-sentida βασίστηκε σε συνεντεύξεις με περισσότερα από εκατό κορίτσια και νεαρές γυναίκες που έζησαν καταστάσεις κακοποίησης, είτε ως θύματα είτε ως μάρτυρες. Οι νεαρές ηθοποιοί αφηγούνται τις πραγματικές αυτές ιστορίες, σχολιάζοντάς τες και αναπαριστώντας πολλά από τα περιστατικά. Συναισθηματικό και ευαίσθητο, οργισμένο και καταγγελτικό, αλλά ταυτόχρονα αποστασιοποιημένο και πλουραλιστικό, το έργο μάς προκαλεί να ακούσουμε.

ΧΙΛΗ

[ http://aefestival.gr/festival_events/paisajes-para-no-colorear/ ]

 

 

*

 

ΧΟΡΟΣ

Serge Aimé Coulibaly

Wakatt / Η εποχή μας

29 & 30 Σεπτεμβρίου  / 21:00

ΧΩΡΟΣ Δ        

Στο νέο έργο του, Wakatt / Η εποχή μας, o χορογράφος Σερζ Αιμέ Κουλιμπαλύ αντλεί έμπνευση από την Αφρικανική ήπειρο, εστιάζοντας στις προσπάθειες των ανθρώπων να δημιουργήσουν ένα βιώσιμο αύριο. Έργο πληθωρικό, παράσταση εκρηκτική, με τη συμμετοχή δέκα χορευτών *τριών και των τριών μουσικών της Ορχήστρας του Magic Malik, που ερμηνεύουν ζωντανά άφρο-τζαζ.

ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ – ΒΕΛΓΙΟ

[ http://aefestival.gr/festival_events/wakatt/ ]

 

 

*

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Κύκλος Chronotopia

Διήμερο ηλεκτρονικής και πειραματικής μουσικής

Σε συνεργασία με το CTM Festival και το Ινστιτούτο Γκαίτε

1 & 2 Οκτωβρίου 

ΧΩΡΟΣ Η

Το πολυπρισματικό πρότζεκτ Chronotopia εγκαινιάζει μια συναρπαστική συνεργασία μεταξύ του Φεστιβάλ Αθηνών, του Ινστιτούτου Γκαίτε και του CTM Festival του Βερολίνου. Διεθνώς αναγνωρισμένο για την ανάδειξη της σύγχρονης πειραματικής και ηλεκτρονικής μουσικής, το CTM έχει καθιερωθεί εδώ και 21 χρόνια ως ένα από τα πλέον πρωτοποριακά φεστιβάλ του είδους του, αγκαλιάζοντας ένα πλήθος καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων σε όλο το φάσμα της club και sound culture. Στο διήμερο του Chronotopia θα παρουσιαστούν έξι μουσικά/οπτικοακουστικά έργα, τα οποία δημιούργησαν οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο εργαστήριο ηλεκτρονικής μουσικής σύνθεσης Chronotopia Echoes / Αντηχήσεις, με τον Άκη Σίνο και την Anke Eckardt, μετά από έρευνα στο αρχείο του Κέντρου Σύγχρονης Μουσικής Έρευνας (ΚΣΥΜΕ, Αθήνα).

Το κοινό θα παραμένει καθιστό καθ’ όλη τη διάρκεια των συναυλιών.

[ http://aefestival.gr/festival_events/chronotopia/ ]

 

 

*

 

ΘΕΑΤΡΟ

Schaubühne – Thomas Ostermeier

History of Violence / Ιστορία της βίας

Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Εντουάρ Λουί

5 & 6 Οκτωβρίου / 21:00

ΧΩΡΟΣ Δ

Ένα βράδυ Χριστουγέννων, ο Εντουάρ γνωρίζει τον αλγερινής καταγωγής Ρεντά και καταλήγουν στο διαμέρισμά του. Τα πράγματα, όμως, παίρνουν σύντομα άσχημη τροπή. Το ταξικό μίσος, η ομοφοβία, η ξενοφοβία αλλά και η απέχθεια για τον ίδιο τον εαυτό σχολιάζονται με μια γλώσσα που ρέει, χωρίς ανάσα, στην αυτοβιογραφική νουβέλα του νεαρού  Εντουάρ Λουί, που διαβάστηκε σ΄ όλη στην Ευρώπη και έγινε παράσταση από τη Σάουμπυνε. Με το ζήτημα της έμφυλης βίας να κυριαρχεί στην αντζέντα της επικαιρότητας, ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού Γερμανός σκηνοθέτης Τόμας Όστερμαϊερ επανέρχεται στο Φεστιβάλ Αθηνών με μια παράσταση που συζητήθηκε διεθνώς και αναμένεται να συζητηθεί πολύ και στα καθ’ ημάς.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

[ http://aefestival.gr/festival_events/istoria-tis-vias/ ]

 

 

*

 

ΧΟΡΟΣ

ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

L-E-V Sharon Eyal Gai Behar

Chapter 3: The Brutal Journey of the Heart / Κεφάλαιο 3: Το βάναυσο ταξίδι της καρδιάς

9 & 10 Οκτωβρίου / 21:00

ΧΩΡΟΣ Δ

Η διάσημη Ισραηλινή χορογράφος Σαρόν Εγιάλ, στο τρίτο έργο μιας τριλογίας με θέμα τον έρωτα, επαναφέρει στον χορό «τη χαρά της ζωής». Παλμός, χιούμορ, αισθησιασμός, εκρηκτικές στροφές και μπαλετικές φιγούρες εκτελεσμένες με άψογη τεχνική, εναλλάσσονται με ελαφρές βόγκιν ειρωνικές διαδρομές. Τα ειδικά σχεδιασμένα κοστούμια της δημιουργικής διευθύντριας του οίκου Dior, Maria Grazia Chiuri, σαν ολόσωμα τατουάζ, ενισχύουν την αίσθηση του ονειρικού και του αισθησιακού, σε ένα χορευτικό ταξίδι που ξεσηκώνει το κοινό παγκοσμίως.

ΙΣΡΑΗΛ

[ http://aefestival.gr/festival_events/chapter-3-the-brutal-journey-of-the-heart/ ]

 

 

 

*

 

ΜΟΥΣΙΚΗ

ΚΥΚΛΟΣ CHRONOTOPIA

ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Hildur Guðnadóttir

με τους Chris Watson & Sam Slater

Chernobyl Live

9 & 10 Οκτωβρίου / 23:00

ΧΩΡΟΣ Η

Το φετινό πρόγραμμα μάς επιφυλάσσει μια μεγάλη συναυλιακή έκπληξη διεθνούς εμβέλειας! Η Ισλανδή Χίλντουρ Γκουδναντόττιρ, που τιμήθηκε με Όσκαρ για τη μουσική της στην ταινία Τζόκερ, μας προσκαλεί να απολαύσουμε ζωντανά, στην Πειραιώς 260, τη βραβευμένη με Γκράμμυ μουσική της για τη διάσημη σειρά του HBO Chernobyl, που ηχογραφήθηκε σε ένα εγκαταλειμμένο πυρηνικό εργοστάσιο στη Λιθουανία, δημιουργώντας εκ νέου τα ατμοσφαιρικά ηχητικά τοπία της, με φόντο τον αγαπημένο βιομηχανικό χώρο του δικού μας Φεστιβάλ.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ

[ http://aefestival.gr/festival_events/chernobyl-live/ ]

 

 

*

 

ΧΟΡΟΣ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Μαριάννα Καβαλλιεράτου

Ancient Future Solo 

Παρουσίαση εκπαιδευτικού εργαστηρίου με εφήβους

9 & 10 Σεπτεμβρίου / 21:00

ΧΩΡΟΣ Ε

Οκτώ, πολύ διαφορετικά μεταξύ τους, σόλο δημιουργούν μια συλλογική χορογραφία. Η παραστατική συνέχεια του εργαστηρίου για εφήβους Ancient Future Solo, που διοργάνωσε το Φεστιβάλ στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, στο πλαίσιο δράσεων του Open Plan. Οι οκτώ έφηβοι που αναμετρήθηκαν τον περασμένο χειμώνα με τα κείμενα της Αντιγόνης του Σοφοκλή και της Ελένης του Ευριπίδη, «παιδεύονται» τώρα μαζί για να συνθέσουν, χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη τα ιδιοσυγκρασιακά τους σόλο, ένα ομαδικό, πρωτότυπο έργο.

[ http://aefestival.gr/festival_events/ancient-future-solo/ ]

 

 

 

 

 

ΘΕΑΤΡΟ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Κατερίνα Γιαννοπούλου

Η χρονιά με τα 13 φεγγάρια

Βασισμένο στην ομώνυμη ταινία του Ρ. Β. Φασμπίντερ

24-25-26 Σεπτεμβρίου / 21:00

ΧΩΡΟΣ  Ε

Η εμβληματική ταινία του Ρ. Β. Φασμπίντερ μεταφέρεται από την Κατερίνα Γιαννοπούλου για πρώτη φορά  στο θέατρο για το Φεστιβάλ Αθηνών. Η Ελβίρα περιπλανιέται στους δρόμους μιας αφιλόξενης πόλης, προσπαθώντας να ανασυνθέσει τα κομμάτια της ζωής της. Εγκαταλειμμένη από όλους, η διεμφυλική ηρωίδα επισκέπτεται τόπους και ανθρώπους που τη σημάδεψαν, προσπαθώντας να βρει έναν λόγο για να συνεχίσει να ζει. Μια παράσταση για το δικαίωμα στην αγάπη και την ύπαρξη, σε μια εποχή εξαιρετικά κρίσιμη για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα ζητήματα φύλου.

Με αγγλικούς υπέρτιτλους και με ελληνικούς στην πρεμιέρα.

 [ http://aefestival.gr/festival_events/i-chronia-me-ta-13-feggaria/ ]