Αγανακτισμένοι με τα πρωτοχρονιάτικα γλέντια κάποιον εκπομπών και όχι μόνο

img

Με αφορμή, δήθεν τάχα, τάχα δήθεν, την Γιορτή της Πρωτοχρονιάς  κάποια κανάλια παρουσίασαν άκρως προκλητικά σόου στο όνομα των συνεχόμενων λόγω ημερών εορτών.

φάνηκε ότι οι επαναλαμβανόμενες προτροπές της κυβέρνησης για λιτές και άκρως στενές οικογενειακές ''γιορτές'' στο σπίτι,δίχως ιδιαίτερα γλέντια και πολυκοσμία, δεν ίδρωσαν το αυτί κάποιων καναλιών εφόσον τα ανεπανάληπτα γλέντια τα οποία παρουσίασαν και στα οποία επιδόθηκαν είναι ανομολόγητα και διευκρινίζουμε γιατί:  
Καταρχήν θεωρούμε βέβαιον ότι τα γλέντια των εκπομπών ''γυρίστηκαν'' σε χρόνο 'εντός'' τις απαγορευμένης χρονικής περιόδου για συνωστισμούς, συγκεκριμένες αποστάσεις μεταξύ ατόμων, κ.λ.π 
Και φυσικά ιδίοις όμμασι όχι μόνο αποστάσεις δεν τηρήθηκαν μεταξύ των συνδαιτυμόνων τουναντίον συγχρωτισμό, είδαμε, ότι μάσκα δε φορούσε ουδείς και γενικότερα κινούνταν, μιλούσαν, τραγουδούσαν, χόρευαν χέρι χέρι πιασμένοι, και αγκαλιασμένοι, επώνυμοι και καλεσμένοι σαν να μην έτρεχε τίποτα.. 
Σαν ο κοροναϊός να μην αφορούσε αυτούς παρά μόνον όλους εμάς τους πολίτες Β κατηγορίας.
 Σίγουρα  θα προβάλλουν την δικαιολογία ότι διασκέδασαν για μας για το δικό μας καλό. 
Για να μας διασκεδάσουν κι εμάς..με το να τους βλέπουμε δηλαδή, 
τους πληροφορούμε λοιπόν Ότι, το Θέαμα των ανέμελα  διασκεδαζόντων, μας προκάλεσε και νιώσαμε  οργή,κατάφωρη αδικία, αγανάκτηση και ο,τι άλλο άσχημο  συναίσθημα..

Δεν είναι δυνατόν εμείς οι πολλοί να είμαστε ''φυλακισμένοι'' στα σπίτια μας και να πενθούμε στην ουσία ''νεκρή'' την ζωή μας και κάποιοι άλλοι να γλεντοκοπάνε  μπροστά στα μούτρα μας κοροιδέυοντάς μας στην ουσία εφόσον αγνοούν απροκάλυπτα το νόμο και την ΚΑΡΑΝΤΊΝΑ, στο όνομα της προσφοράς ψυχαγωγίας στη TV . Και λοιπόν? Και τι έγινε? Και τί είναι η TV? Δηλαδή η TV είναι πάνω από το νόμο? Δηλαδή η TV εξουσιάζει το νόμο και από πότε? Εάν αυτό ισχύει ορθό θα ήταν οι Κύριοι Κύριοι της Κυβέρνησης να μας το ανακοινώσουν επίσημα, όχι έμμεσα. Κύριε Μητσοτάκη μήπως θα έπρεπε να επιληφθείτε του θέματος?
Άλλως, θα πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις να παρέμβη Εισαγγελέας, ώστε να επιβληθούν οι όποιες κυρώσεις, για όλες τις προαναφερθείσες παρανομίες, και φυσικά το κυριότερο όλων την Πρόκληση του Δημόσιου αισθήματος. 

Οι δύο από τις εν λόγω εκπομπές είναι: 

tv open «CELEBRITY TRAVEL» (Ε)
Ο Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει μαζί με αγαπημένους celebrities σε όλο τον κόσμο.

skai tv
Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και τον Σπύρο Παπαδόπουλο στον ΣΚΑΪ. Μία ξεχωριστή παραμονή πρωτοχρονιάς γεμάτη λάμψη, χαρά, θετική ενέργεια και αστείρευτο κέφι.

Το THEATROCINRFIL.GR σας εύχεται Καλή Χρονιά, ΥΓΕΊΑ σε όλους μας, σε όλο τον πλανήτη, και στους υπευθύνους,ανεύθυνους που δημιούργησαν όλοι αυτή την κατάσταση με τον ΙΟ,αλλά και τους εκάστοτε Ιούς ΕΥΧΌΜΑΣΤΕ τα χειρότερα τον χειροτέρων  βασανιστηρίων του ΙΗΣΟΎ ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ