Ημερήσιες προβλέψεις 26/5/2016

img

Δείτε της προσωπικές προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια

img

Προσωπική πρόβλεψη Κριού
Δε σας αρέσει η επίθεση αλλά και η άμυνα δε σας ταιριάζει! Έτσι λοιπόν για τα ερωτικά σας τώρα καλείστε να παίξετε ένα ρόλο που είναι ανάμεικτος και βέβαια με τη δική σας προσωπική σφραγίδα κάτι που οι φίλοι σας μπορούν να σας τον προσδιορίσουν τάχιστα… Στα επαγγελματικά σας αν κάτι είναι στάσιμο είναι απλώς γιατί δεν υπάρχουν οι πόροι ή δεν είναι σίγουρο ότι μπορούν να διατεθούν για τους σκοπούς που θέλετε!

Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου
Ευτυχώς για εσάς αρχίζετε και ανακτάτε την επαγγελματική σας προσήλωση και βάζετε σωστά μέτρα και σταθμά σήμερα για τα επαγγελματικά σας. Και όχι δεν ωραιοποιείτε τις καταστάσεις είναι από μόνες τους ωραίες, ακόμα και αν το οικονομικό σκέλος δεν είναι απόλυτα διευκρινισμένο ή υπάρχουν κενά. Ερωτικά, αν ανοίξετε τα αυτιά σας και ξανασκεφτείτε όσα συμβαίνουν, έχετε κάθε λόγο τουλάχιστον να αναθαρρήσετε!

Προσωπική πρόβλεψη Διδύμων
Έχετε πιεστεί αρκετά αυτές τις μέρες και σήμερα είναι που παίρνετε ανάσα ειδικά από το απόγευμα και μετά σε αυξημένες δόσεις που φτάνει να σας καθησυχάσει τουλάχιστον. Ερωτικά, το παιχνίδι ενώ έχει άνισους όρους, εντούτοις σας προσφέρει κάποια πλεονεκτήματα που μπορείτε να τα αξιοποιήσετε. Επαγγελματικά  μπορείτε να εξελίξετε μία ιδέα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου
Σήμερα υπάρχει μία απόσταση στα επαγγελματικά σας  που προκαλείται από μόνη της οπότε και εσείς μην πιέζετε τις καταστάσεις και καθίστε λίγο προς τα πίσω αφού έχετε τη δυνατότητα να καθυστερήσετε για κάτι… Ερωτικά, η μέρα έχει επιτέλους καλύτερες ειδήσεις που και η δική σας αμεσότητα μπορεί να τις κάνει ακόμα καλύτερες. Κοιτάξτε να μην μπαίνετε σε έξοδα γιατί κάτι περιττό σας μοιάζει δελεαστικό!

Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα
Είστε στα φόρτε σας στα κοινωνικά σας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είστε και ιδιαίτερα συνεννοήσιμοι. Γι’ αυτό και καταφέρνετε να κάνετε σωστές επιλογές στα επαγγελματικά σας ή να διορθώνετε παραλείψεις, χωρίς  να εκτίθεστε. Ερωτικά, η δική σας ανάγκη για καλοπέραση είναι που δεν βρίσκει σύμφωνους τους άλλους, ή που ήταν αιτία για διαπληκτισμούς που όμως τελικά σας έφεραν ακόμα πιο κοντά!

Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου
Η μέρα για εσάς έχει ερωτικές προεκτάσεις που όμως πάλι δεν καταφέρνει να σας δώσει το αποτέλεσμα που θα θέλατε… Δεν ξέρετε πώς να προσεγγίσετε τις καταστάσεις… Δεν βρίσκετε τον τρόπο παρόλο που ξέρετε ότι αυτό που θέλετε είναι δίκαιο… Στα επαγγελματικά σας αποφασίζετε να είστε πιο μεθοδικοί στις καταστάσεις αλλά και πιο σταθεροί και επίμονοι. Κάτι θέλετε να ολοκληρωθεί και μάλιστα τάχιστα!

Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού
Μία μέρα με αυξημένη ερωτική διάθεση είναι η σημερινή, ίσως και όχι με απόλυτα δική σας πρωτοβουλία..Αυτό σας κάνει να αναζητάτε μία συμβιβαστική λύση έστω και αν δεν το έχετε προετοιμάσει σωστά για να το κάνετε αλλά  να σας βγει αυθόρμητα.. Στα επαγγελματικά σας πρέπει να είστε πιο διπλωματικοί ακόμα και αν νιώθετε ότι ίσως και να καθυστερήσει κάτι, αλλά θα έχετε διασφαλισμένο αποτέλεσμα!

Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού
Είναι μία μέρα που οι δικοί σας άνθρωποι σας χρειάζονται και καλό είναι να τους δώσετε μία προτεραιότητα έστω και για λίγο! Ερωτικά  πάντως  έχετε καταλάβει ότι οι εντάσεις προκαλούνται από δική σας  πρωτοβουλία και από δικές σας παραξενιές που όταν τις συνειδητοποιείτε τις μαζεύετε. Στα επαγγελματικά σας  μία συνεννόηση απαιτεί και τη δική σας συμβολή!

Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη
Μέρα που απαιτεί εξωτερικές δουλειές και μετακινήσεις κυρίως τις βραδινές ώρες κάτι που σας βοηθάει ακόμη και να διασκεδάσετε ή να πάτε κάπου που έχετε ξαναπάει και σας ξυπνάει ωραίες αναμνήσεις! Ερωτικά, η δική σας καλύτερη διάθεση βοηθάει στην αποκατάσταση ή κάνει και τους άλλους να κατεβάσουν τους τόνους. Επαγγελματικά, περιμένετε πολλά ως αποτέλεσμα της δικής σας επιμονής για ένα θέμα!

Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω
Μέρα που για εσάς δεν βοηθάει η βιασύνη και είδατε και τις προηγούμενες μέρες ότι αυτό τελικά δε σας βγήκε και σε καλό, αφού πιέζατε για κάτι που μπορούσε να ολοκληρωθεί αργότερα… Ερωτικά, έχετε ανάγκη να ξεφύγετε αρκετά από τη ρουτίνα ή να ωραιοποιήσετε τη ρουτίνα! Αυτό που είναι σημαντικό για εσάς είναι ότι έχετε κατανόηση σήμερα και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις!

Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου
Μέρα που έχει αρκετά ζητήματα και εσείς τα φέρνετε στο προσκήνιο και τα λύνετε τάχιστα γιατί έχετε και έμπνευση αλλά και θεωρείτε ότι πρέπει να το κάνετε άμεσα. Ερωτικά, ανοίγεστε αλλά με σωστό τρόπο προσέγγισης. Μία πρόσκληση στο σπίτι σας  μπορεί να βοηθήσει να γίνει η ατμόσφαιρα ακόμα πιο ερωτική.. Επαγγελματικά, σωστά ζητάτε να μάθετε το λόγο για κάτι που σας ζητούν να το ξεκινήσετε…

Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύων
Η μέρα αρχίζει και σας βάζει σε μία απομόνωση που το θεωρείτε ως προαπαιτούμενο χαλάρωσης για τα δικά σας δεδομένα. Ερωτικά, φροντίστε να κάνετε σωστή συλλογή των στοιχείων προτού κατηγορήσετε τους άλλους για αδιαφορία ακόμα και αν δεν τους το πείτε ξεκάθαρα. Επαγγελματικά, καλά κάνετε και είστε αισιόδοξοι, αλλά να το στηρίζετε και κάπου!

ΠΗΓΗ. astrologos.gr

img