Ο Άνθιμος Ανανιάδης κοντά στα παιδιά της Κιβωτού του κόσμου για τις ημέρες των Χριστουγέννων !!!

img

Μάγεψε τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου ο αγαπημένος ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης με το παραμύθι ΄΄Η Αστερόπη΄΄ της συγγραφέως Κυριακής Χατζησωφρονίου. Αυτές τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων σε μία κίνηση αγάπης και προσφοράς ο γνωστός ηθοποιός και η συγγραφέας Κυριακή Χατζησωφρονίου βρέθηκαν στο ίδρυμα Κιβώτος του κόσμου για να αγκαλιάσουν και να υποστηρίξουν το σπουδαίο κοινωνικό έργο του.

Τα παιδιά διασκέδασαν και ταξίδεψαν σε έναν κόσμο με καλικάντζαρους και νεράιδες. Με την ζεστή του φωνή και την παραστατική του αφήγηση κέρδισε την προσοχή των μικρών του φίλων που κρεμόντουσαν σε κάθε του λέξη. Ο Άνθιμος έπαιξε με τα παιδιά, έβγαλε το μικρό παιδί που κρύβει μέσα του, φωτογραφήθηκε με τους μικρούς του φίλους, τους χάρισε το παραμύθι σε cd, μοίρασε δώρα, κέρασε γλυκά και ευχήθηκε στα παιδιά που δεν τον άφηναν να φύγει, φέτος τα Χριστούγεννα να γίνουν όλα τα όνειρα τους πραγματικότητα!

img

Φεύγοντας μαζί με την συγγραφέα ευχαρίστησαν τα παιδιά για την τόση αγάπη
 που τους έδειξαν, έδωσαν συγχαρητήρια στους υπευθύνους και στις εθελόντριες 
για την σπουδαία δουλειά που κάνουν στο ίδρυμα και τους υποσχέθηκαν ότι σύντομα θα βρεθούν ξανά !!!

img

Σίγουρα ήταν πραγματικά μία γεμάτη συναίσθημα χριστουγεννιάτικη γιορτή που δεν θα τη ξεχάσουν για πολύ καιρό ούτε οι φίλοι του πια, ούτε και ο Άνθιμος !!!