Αφιερωμένο στο παιδί με Διάσπαση Προσοχής

img

Η ΔΕΠ-Υ (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής ή/και Υπερκινητικότητα) είναι πλέον η πολυπληθέστερη διαταραχή παιδιών και ενηλίκων. H ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΚΕΔΕ) σε συνεργασία με το Δίκτυο i-paidi διοργανώνουν την ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ με θέμα: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΔΕΠ-Υ την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 6 μ.μ. ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ‘ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ’ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ 66-ΑΘΗΝΑ

Άρθρο
ΔΕΠ-Υ και ωφέλη εργοθεραπείας
Περισσότερα
Άρθρο
ΔΕΠ-Υ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ
Περισσότερα

Συνταγή Εβδομάδας

Φρουτοσαλάτα του χειμώνα
Περισσότερα

Η i-paidi.gr ιδρύθηκε το 2015 από την αγάπη της Μαριάννας Λαγουμίδη προς το ατίθασο, το παρορμητικό, το παιδί σβούρα: το παιδί με ΔΕΠ-Υ. Η κατάθλιψη, η απομόνωση, η σχολική αποτυχία, η χρήση ναρκωτικών, η παραβατική συμπεριφορά πρέπει εκλείψουν. Στόχος μας είναι να αποκτήσει το παιδί αυτοπεποίθηση, θετική σκέψη, ευτυχισμένη ζωή και επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα. 

Η i-paidi.gr επιδιώκει να γίνει δίκτυο με εξειδικευμένους επιστήμονες – αρθρογράφους - συνεργάτες, με επαγγελματίες – συνεργάτες που παρέχουν υπηρεσίες στο παιδί με ΔΕΠ-Υ και στην οικογένειά του – δίνουν ειδικές προσφορές και Δώρα και με το παιδί που χρειάζεται συνεχή υποστήριξη! 

Ο επισκέπτες μας έχουν ελεύθερη πρόσβαση στην ιστοσελίδα. Στέλνουμε Newsletter κάθε Δευτέρα. Υπάρχει forum για συζήτηση ή απορίες τις οποίες απαντά ο Εξειδικευμένος συνεργάτης μας. Οργανώνουμε Συνέδρια και Ημερίδες. Έχουμε συνεργασία και υποστήριξη από σχολεία, ξενοδοχεία, παιδοψυχολόγους – ΚΑΙ από τον ΕΟΑΕΝ (Επαγγελματίες Νησιωτικής Ελλάδας) ΚΑΙ την ΚΕΔΕ (Δήμους τηε Ελλάδας)

Η i-paidi.gr είναι πρόκληση - στοχεύει να γίνει ο τόπος αναφοράς για το χαρισματικό παιδί με ΔΕΠ-Υ ώστε να μεγαλώνει ευτυχισμένο, να έχει άμεση βοήθεια, ενημέρωση και καθοδήγηση προκειμένου να βρίσκει λύσεις και να νοιώθει σιγουριά έχοντας πλάι του έναν εξειδικευμένο φίλο.

Αν ενδιαφέρεστε για συνεργασία, συνομιλία, εκπαίδευση ή Ημερίδα,ας επικοινωνήσουμε στο 2106778528, 6932611200 ή [email protected] . 

 

Facebook
Twitter
YouTube
Email
Website
Tρόποι επικοινωνίας:
σταθερό: +30 210 67 78 528
κινητό: +30 693 26 11 200
Linkedin: Marianna Lagoumidi
Copyright © 2018 i-paidi.gr, All rights reserved. 
Εγγραφή απο το i-paidi.gr 

Our mailing address is: 
i-paidi.gr
Athens
AthensAttica 104 31
Greece

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list 

Email Marketing Powered by MailChimp